Leo Duarte Süper Lig'de en zorlandığı forveti açıkladı

Rams Başekşehir'in Brezilyalı defans oyuncusu Leo Duarte, Süper Lig'de en zorlandığı forvetin Mauro Icardi olduğunu söyledi.

Leo Duarte Süper Lig'de en zorlandığı forveti açıkladı
Leo Duarte Süper Lig'de en zorlandığı forveti açıkladı
GİRİŞ 15.10.2023 10:31 GÜNCELLEME 15.10.2023 12:20

Rams Başekşehir'in Brezilyalı defans oyuncusu Leo Duarte, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

BeIN Sports'a konuşan 27 yaşındaki stoper, hayalinin Rams Başakşehir formasıyla kupa kazanmak olduğunu söyledi. 

Çağdaş Atan'ın göreve gelmesiyle yükselişe geçtiklerini de dile getiren Duarte, hocasının çok iyi bir oyun felsefesi olduğuna işaret etti.

En büyük pişmanlığı Maldini

2019-2021 yılları arasında İtalyan devi Milan'da forma giyen Leo Duarte, 21 yaşında transfer olduğu Milan'a alışmasının biraz zaman aldığını söyledi. İtalyan ekibinde Hakan Çalhanoğlu ve Zlatan İbrahimovic ile beraber oynayan Brezilyalı stoper, milli yıldızımızın çok iyi bir arkadaş olduğunu, Zlatan Ibrahimovic'in ise sürekli kazanmayı isteyen bir futbol efsanesi olduğunu dile getirdi. Brezilyalı yıldız, Milan'a kendisini transfer eden dönemin teknik direktörü Paolo Maldini'nin transferinde büyük rol oynadığını ve en büyük pişmanlığının İtalyan teknik adamın beklentilerine karşılık verememek olduğunu belirtti. 

En zorlandığı forvet Icardi

Trendyol Süper Ligi'ni Bezilya Ligi'nden daha önde gören Leo Duarte, şampiyonluk yarışında  ise Galatasaray'ı bir adım önde bulduğunu belirtti. Brezilyalı stoper, Fenerbahçe'nin çok iyi transferler yaptığını, Beşiktaş'ı da yarışta üçüncü sırada gördüğünü ifade etti. Duarte, Trendyol Süper Lig'de kendisini en zorlayan ismin ise Galatasaray'ın forveti Mauro Icardi'nin olduğunu söyledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.