Süper Lig ekibinde beklenmeyen istifa kararı!

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un başkanı Sabri Gülel'in istifa kararı aldığını açıklamasının ardından teknik direktör Nuri Şahin'den açıklama geldi.

GİRİŞ 09.10.2023 17:47 GÜNCELLEME 09.10.2023 18:09
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de oynadığı 8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile 9 puan toplayan Antalyaspor'da sular durulmuyor. Kırmızı-beyazlı ekibin başkanı Sabri Gülel, yerine göreve geldiği ve dernek başkanlığı da yapan Aziz Çetin ve eski yöneticiler ile olan sorunlar nedeniyle istifa kararı aldı.



Başkan Gülel, Antalyaspor Derneği'nin kendilerini rahat bırakmadığını kayderek, "İstifa kararı aldığımız doğru. Bugün önce genel kurul kararı alacağız ve akşama doğru da istifamızı sunacağız. Kararımdan dönmem için çok ısrar eden oldu ama ben dönmeyeceğim. Dernek paçamızdan aşağıya çekiyor. Genel kurul kararı aldıktan sonra da aday olmayı düşünmüyorum. Hiç o motivasyonda değilim. Gerçekten çok üzgünüm hem Antalya hem de Antalyaspor için. Antalyaspor bu kadar kendini toplamışken, kendi göbeğini keser hale gelmiş. Umarım bundan sonra hayırlısı olur. Kararımızı da zaten gün içerisinde paylaşarak bir açıklama yapacağız. Hızlıca genel kurula gidilir ve bu ay içerisinde yapılır. Bu seviyeler bizim mücadele edebileceğimiz seviyeler değil" dedi.

Nuri Şahin açıklama yaptı

Diğer yandan Akdeniz ekibinde Başkan Gülel'in ardından teknik direktör Nuri Şahin'in de istifa edeceği iddia edildi.

Ancak Nuri Şahin, ayrılık iddialarını "Görevimin başındayım. Antalyaspor'dan ayrılmayı düşünmüyorum" sözleriyle açıklığa kavuşturdu.



Süper Lig’in en eskisi

2021-2022 sezonundan bu yana Antalyaspor’da görev alan Nuri Şahin, hali hazırda Süper Lig’de en uzun süredir görev yapan teknik adam durumunda. Antalyaspor’da iki seneyi dolduran Şahin, 80 maçta 32 galibiyet, 20 beraberlik ve 28 mağlubiyet yaşadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 33
  • Sivasspor 6 ay önce Şikayet Et
    Beşkitaşa Pascal noumayı getirin
    Cevapla
  • Antalyalı 6 ay önce Şikayet Et
    "The world is bigger than three." Dünya üçten (üç istanbul takımından) büyüktür.!
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Akşam yatarken üstünü ört. Sonra bu hale geliyorsunuz.
    Cevapla
  • Haydar yıldız 6 ay önce Şikayet Et
    Süper ligde bursaspor ve eskişehirspor olsalardı daha güzel olurdu antalyaspor takım bile değil
    Cevapla
  • Fercan Yeşilada 6 ay önce Şikayet Et
    Çok ayıp neden Antalyaspor takım değil Bursa va Eskişehir'de takım Antalyaspor'da takım
    Cevapla
  • Antalya 6 ay önce Şikayet Et
    Beter olun İstanbulun cücükleri
    Cevapla
  • Siyah Beyaz 6 ay önce Şikayet Et
    Nuri Şahini Beşiktaş'a isteyen kim boş yapmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle