Yılmaz Vural'dan Samsunspor açıklaması!

Bir söyleşi için Samsun’da bulunan Teknik Direktör Yılmaz Vural, Y. Samsunspor’dan bir teklif gelmesi halinde değerlendirebileceğini söyledi.

Yılmaz Vural'dan Samsunspor açıklaması!
Yılmaz Vural'dan Samsunspor açıklaması!
GİRİŞ 09.10.2023 12:51 GÜNCELLEME 09.10.2023 12:51
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, bir süredir yeni hoca arayışlarına devam ediyor. Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın da Samsun’da olması ise camiada heyecan oluşturdu. Tecrübeli teknik adamın, Samsunspor’un başına geçmek için kente geldiği de sosyal medyada geniş yer buldu.

“Samsunspor’dan teklif gelirse değerlendirmek isteriz”

Samsunspor cephesinden kendisi ile iletişime geçen kimsenin olmadığını ve bir söyleşi için kente geldiğini İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklayan Yılmaz Vural, “Samsun’a özel bir iş için geldim. Sağ olsunlar insanlar bizi Samsunspor’a yakıştırmışlar. Yönetimsel anlamda ilişki kurduğumuz kimse yok. Henüz benimle iletişime geçen olmadı. Konuşan olursa biz de bir şeyler konuşuruz. Bu akşam Samsun’dan döneceğim. Bir fabrikanın daveti üzerine Samsun’a geldim. Bir söyleşiye katılacağım. Samsunspor takımında daha önce de çalıştım. Buradaki insanlar ile aramız çok iyi. Bir teklif gelirse değerlendirmek isteriz. Şu anda öyle bir yaklaşım olmadı” dedi.

Samsun temsilcisi, Hüseyin Eroğlu’nun ayrılığının ardından yardımcı antrenörle çıktığı 2 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • SARÌYERLÌ 6 ay önce Şikayet Et
    yakışır Abi bu adamı Sarıyer'den biliyorum işine sarıldı mı yapamayacağı iş yok Eğer Samsun'un başına bu geçerse yandı başka takımları hele Fenerbahçe
    Cevapla
  • 67 Lİ 6 ay önce Şikayet Et
    BUDA NEREDEN TEKLİF gelirse değerlendiriyor
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    hocamin gözü acçik gidecek ne Istanbul takimlari ne milli takim ilgilenmiyor getirecekleri adamlar daha iyi olacak sanki deneyin hocami
    Cevapla
  • Erdal Biçerli 6 ay önce Şikayet Et
    Fuat çapa dan bir şey çıkmaz yılmaz hoca on basar ona takım kalitesizse hoca ne yapacak çıkıp kendimi oynayacak
    Cevapla
  • Ne oldi böyle 6 ay önce Şikayet Et
    Buda boşta kaldı bu kadar girişimle zorlamayla real Madrid’e hoca olurdu nedir bu yulmaz Vural düşmanlığı adam şehir şehir geziyor takım arıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle