Volkan Demirel, galibiyetin anahtarını açıkladı

Konyaspor'u 3-1 mağlup eden Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel, mücadeleyi değerlendirdi. Demirel, maçı ikinci yarıda plan değişikliğine giderek kazandıklarını açıkladı.

Volkan Demirel, galibiyetin anahtarını açıkladı
Volkan Demirel, galibiyetin anahtarını açıkladı
GİRİŞ 08.10.2023 23:19 GÜNCELLEME 08.10.2023 23:19
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Mersin'de ağırladığı TÜMOSAN Konyaspor'u 3-1 yenen Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, ikinci yarıda oyun planında yaptıkları değişikliklerin galibiyeti getirdiğini söyledi.

Demirel, Mersin Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda planladıkları oyunu sergileyemediklerini dile getirdi.

İkinci yarıda oyun planını değiştirip, önde baskıyı artırdıklarını belirten Demirel, "Fiziksel olarak üstün oyuncu yapısına, kalitesine sahip olduğumuz için genelde maçları 60-65. dakikalardan sonra daha iyi domine ediyoruz." dedi.

"RAKİBE GÖRE PLAN YAPIYORUZ"

Demirel, maç öncesinde antrenörlerinin rakipleri izleyip ona göre plan yaptığını ifade ederek, "Rakibimize göre plan yapıyoruz. Plan tutmayınca ikinci yarı başka bir plana geçebiliyoruz. Önemli olan bunları maç içerisinde ya da devre arasında revize etmek. Biz bugün bunu yaptık, bu sayede de kazandık." değerlendirmesinde bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Adam tıkır tıkır gidiyor zorunuza ne gidiyor ilerde Fenerin başına da geçer inşaAllah
    Cevapla
  • sincap 6 ay önce Şikayet Et
    fenevlisin tın ama antrönör olarak tebrikler hatayı bırakmaman ayrı bir insanlık bu karakterli duruşun takdir edilmeli GS taraftarı olarak seni milli takımın başında görmek çok isterim montella yerine sen olabilirdin.
    Cevapla
  • Adalet 6 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler helal olsun sonuçta kazandın ve Hatay spor iyi durumda helal olsun
    Cevapla
  • asıl yorum 6 ay önce Şikayet Et
    Şimdide diyor 60 dan sonra fizik gücümüz düşmüyor diye? Plan da değiştiririyoruz diyor
    Cevapla
  • Hüseyin ÇİÇEK 6 ay önce Şikayet Et
    Kazanan haklıdır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle