Volkan Demirel: Hedefim Hatay’da depremzedelere umut olmak

Sivasspor deplasmanından 1 puanla ayrılan Hatayspor’da Teknik Direktör Volkan Demirel, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bizim hedefimiz bu sene başka. Bu sene benim hedefim Hatay’da depremzedelere umut olmak” dedi.

Volkan Demirel: Hedefim Hatay’da depremzedelere umut olmak
Volkan Demirel: Hedefim Hatay’da depremzedelere umut olmak
GİRİŞ 30.09.2023 16:44 GÜNCELLEME 30.09.2023 16:44

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Sivasspor deplasmanından 0-0 beraberlikle ayrılan Hatayspor’da Teknik Direktör Volkan Demirel, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Demirel, “Namağlup olarak devam etmemiz güzel bir durum. 1 puana sevindik ama kendi adıma mutlu değilim. Son dakikalarda Sivas biraz daha galibiyete yakındı. İki takımı da tebrik ediyorum. Ben hiçbir zaman sebeplerin arkasında sığınmıyorum. Bize program veriyorlar ve onlara uyuyoruz. Her yönden zorlanıyoruz biz. Biz zorluklarla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Zor şartlar altında çalışıyoruz. Seyahatler bizi yoruyor ama biz bunların altına sığınmayacağız. Bizim hedefimiz bu sene başka. Bu sene benim hedefim Hatay’da depremzedelere umut olmak. Geçen hafta Trabzonspor’u yendiğimiz de Hatay’dan bana görüntüler geldi. Şampiyonluk kutlaması gibi kutlamayalar yapıldı. O beni çok mutlu etti” dedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.