Servet Çetin: Yeni transferler halen hazır değil

Hatayspor ile sahasında 0-0 berabere kalan EY Sivasspor’da Teknik Direktör Servet Çetin, aldıkları skoru değerlendirdi. Çetin, ayrıca yeni transferlerden Manaj ve Koita'nın halen hazır hale gelmediğini söyledi.

Servet Çetin: Yeni transferler halen hazır değil
Servet Çetin: Yeni transferler halen hazır değil
GİRİŞ 30.09.2023 16:42 GÜNCELLEME 30.09.2023 16:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Hatayspor’u konuk eden ve sahadan 1 puanla ayrılan Sivasspor’da Teknik Direktör Servet Çetin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Çetin, “Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi. Yapılması gereken her şeyi yaptık, tek golümüz yoktu. Bugün gereken her şeyi yaptık ama skoru alamadık. Yapacak bir şey yok. Bu durumda çok bir şey söyleyemiyorum. 3 puanı ne zaman alacağız bakalım göreceğiz. 3 haftadır çok ciddi futbol oynuyoruz. Çok iyi bir yoldayız. Pozisyonlarımız da var sadece topu içeriye sokamıyoruz. İvme bir gün bize dönecek elbet. Galibiyetler alırsak çok daha iyi yerlere geliriz” dedi.

“Hazır değiller”

Bir gazetecinin “Hazır olmayan futbolcular hakkında neler söylersiniz?” şeklindeki sorusuna Çetin, “Rey Manaj halen hazır değil. Koita da hazır değil. Hazır bir santrafor olsa çok daha iyi olur ama bunları bahane olarak söylemiyorum. Abdulkadir Parmak sakatlığı atlattı antrenmanlara çıkıyor. Abdulkadir biraz seviye olarak diğerlerinin gerisinde. Abdulkadir’e güveniyoruz, iyi oyuncu ama hazır değil” yanıtını verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Hasan 7 ay önce Şikayet Et
    Terbiyesizlik yapmayın. Sivas hangi şartlarda bu ligde tutunuyor haberiniz yok. Sanki herbiriniz kendi sahanızda şaheser işler yapan portrelersiniz. Bırakın boş konuşmayı. Servet'te, Sivas'ta harika konumdalar.
    Cevapla
  • Bkc 7 ay önce Şikayet Et
    Biraz daha bekle sezon bitsin ondan sonra hazır olurlar
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 7 ay önce Şikayet Et
    Bu nerden biliyormuş hazır olmadıklarını... Ne zaman t.direktor olmuş ki kendisi ?
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Bence sen hazır değilsin biran õnce git
    Cevapla
  • cimbomlu 7 ay önce Şikayet Et
    bahane
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle