Marius Sumudica: Umarım ligde kalırlar!

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, "Samsunspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Umarım ligde kalırlar." dedi.

Marius Sumudica: Umarım ligde kalırlar!
Marius Sumudica: Umarım ligde kalırlar!
GİRİŞ 29.09.2023 22:46 GÜNCELLEME 29.09.2023 22:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Samsunspor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrılan Gaziantep FK'da Teknik Direktör Marius Sumudica, maç sonu basın toplantısında karşılamayı değerlendirdi.

Çok önemli bir 3 puan aldıklarının altını çizen Sumudica, “2 önemli şey söylemek istiyorum. 2 yıl önce bir taraftarımız vefat etmişti. Ona ve ailesine sabırlar diliyorum. Takımımı tebrik etmek istiyorum. Bugün galibiyeti hak ettik. Rakibe pozisyon vermedik. Sadece penaltıdan gol yedik. 5-4-1 sisteminde oynadık. Samsunspor’u kapatmak için sistem değişikliğine gittik. Buraya kadar gelen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Benim için en önemli an rakibin bizi alkışlamasıydı. Kariyerimin önemli anlarından biriydi. Rakip sizi takdir ediyorsa iyi bir şeyler yapıyoruz demektir. Samsunspor’a da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Umarım ligde kalırlar. Bugün ise hak eden taraf bizdik” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Gılgamış 7 ay önce Şikayet Et
    Üç galibiyet samsunsporu tekrar lige döndürür, yılmaz vuralı başa getirin yeter..
    Cevapla
  • Ders 7 ay önce Şikayet Et
    Yahu bu adam kendi sonunu garanti mi görüyor ki rakip takıma kümede kalırlar temennisinde bulunuyor. Lig uzun... Sen alt lige Samsun yola devam... (Gazintep,kızmam bu adama ve yöneticilerimize; şehre ve insanına değil)
    Cevapla
  • 5255 7 ay önce Şikayet Et
    Görünen. Köy kilavuz istemez derler agam kac hafta oynanmis. Kac puani var
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Gaziantep FK bu adamın kıymetini iyi bilsin, tebrikler bay simudcka, Gaziantep ❤️❤️❤️
    Cevapla
  • Ads li sam 7 ay önce Şikayet Et
    Bu adam a inanan yanılır Yılmaz Vural bunun eline su dokemez Şovmenin kralı bu zaman gösterecek.
    Cevapla