Süper Lig ekibi Atiba ve Mehmet Topal ile masada

Rıza Çalımbay ile imza aşamasına gelen Samsunspor, sportif direktörlük için Atiba Hutchinson ve Mehmet Topal ile masaya oturdu.

Süper Lig ekibi Atiba ve Mehmet Topal ile masada
Süper Lig ekibi Atiba ve Mehmet Topal ile masada
GİRİŞ 29.09.2023 19:45 GÜNCELLEME 29.09.2023 19:45

Süper Lig’de ilk 6 hafta yaşanan hayal kırıklığının ardından teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran Samsunspor, Rıza Çalımbay ile imza aşamasına gelirken, başkan Yüksek Yıldırım’dan dikkat çekecek bir hamle daha geldi.

Güçlü bir yapı oluşturmayı planlayan Yıldırım, sportif direktör konusunda da çalışmalara başladı.

Atiba ve Mehmet Topal ile görüşüldü

Bir aksilik olmaması durumunda gelecek hafta Rıza Çalımbay ile resmi sözleşmeye imza atması beklenen Samsunspor, sportif direktörlük koltuğu için de yakın zamanda Beşiktaş’ta futbolu bırakan Atiba Hutchinson ve Mehmet Topal ile masaya oturdu.

Henüz somut bir durum yok

Geçtiğimiz sezon sonu aktif futbol kariyerine nokta koyan Kanadalı Atiba Hutchinson ve önceki sezon sonu veda eden Mehmet Topal ile görüşme yapan Samsunspor’un taraflarla ilerleyen günlerde yeniden temas kurması bekleniyor. Yapılan görüşmelerde fikir alışverişinde bulunulduğu ve olumlu ya da olumsuz bir durumun olmadığı da gelen haberler arasında yer aldı.

KAYNAK: AJANSSPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.