PFDK'dan Ömer Erdoğan'a 1 maçlık ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Alanyaspor teknik direktörü Ömer Erdoğan'a Fenerbahçe maçındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç ceza verdi.

PFDK'dan Ömer Erdoğan'a 1 maçlık ceza
PFDK'dan Ömer Erdoğan'a 1 maçlık ceza
GİRİŞ 28.09.2023 22:00 GÜNCELLEME 28.09.2023 22:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'a 1, Adana Demirspor futbolcusu Kevin Rodrigues'e de 2 maç ceza verdi.

TFF'den yapılan açılamada, Ömer Erdoğan'a, Fenerbahçe maçındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç men ve 39 bin lira para cezası, Kevin Rodrigues'e de Kasımpaşa maçında rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü sebebiyle 2 maç men cezası uygulandığı bildirildi.

Kurulun Fenerbahçe'ye 307 bin, Ankaragücü'ne 240 bin, Konyaspor, Başakşehir ve Pendikspor'a 112'şer bin, Çaykur Rizespor, Hatayspor ve Adana Demirspor'a da 27'şer bin lira para cezası verdiği aktarıldı.

Fenerbahçe Kulübü yöneticisi Selahattin Baki'ye de hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle 200 bin lira para cezası uygulandığı kaydedildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe’ye çok kolay kartlar çıkıyor , şimanskiye yapılan hareket direkt kırmızı kart, Selahattin Bakiye ceza var ERDEN TİMUR , LİGİ BİTİRTMEYİZ deyip tehdit etti hiç bir şey yok EY GALATASARAY LOBİSİ ne diyeyim
    Cevapla