Adana Demirspor'da Belhanda'dan iyi haber!

Adana Demirspor’un Beşiktaş'la oynadığı maçta takım arkadaşı Mbaye Niang'la çarpışan ve hastaneye kaldırılan Younes Belhanda, yapılan kontrollerin ardından taburcu edildi.

Adana Demirspor'da Belhanda'dan iyi haber!
Adana Demirspor'da Belhanda'dan iyi haber!
GİRİŞ 28.09.2023 16:41 GÜNCELLEME 28.09.2023 16:41

Trendyol Süper Lig'de 3. haftanın erteleme maçında Adana Demirspor, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti.

Rakibini 4-2 mağlup ettiği maçın ilk yarısında takım arkadaşı Mbaye Niang ile çarpışarak sakatlanan ve ilk yarının ardından sol gözünde hafif görme bozukluğu şikayetiyle hastaneye kaldırılan Belhandabu sabah taburcu edildi.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Belhanda, yarın takımın antrenmanına katılacak.

Maç bitiminde basın mensuplarına açıklama yapan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Belhanda’nın hastanede tedavi altına alındığını söyleyerek, “Belhanda'yı hastaneye gönderdik. Niang'la bir çarpışması oldu, gözlerinde bir problem vardı. İnşallah önemli bir şey yoktur. Niang'da da bir şişme var. O biraz daha devam etti ama onun da başı dönüyordu” şeklinde konuşmuştu.

Sol gözünde hafif bir görme sıkıntısı yaşadığı öğrenilen Belhanda, geceyi kontrol amaçlı hastanede geçirdi. Bu sabah doktorların kontrolünün ardından durumunun iyi olduğu ve sağlığında kalıcı bir sıkıntı olmadığı görülen Belhanda, işlemlerin ardından taburcu edildi. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.