Balotelli, ülkesinin basınına F.Bahçe'deki eski takım arkadaşını övdü

Sion'da yaşadığı sorunların ardından takımdan ayrılan ve yeniden Adana Demirspor'a transfer olan Mario Balotelli, Manchester City'de birlikte top koşturduğu Dzeko ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Balotelli, ülkesinin basınına F.Bahçe'deki eski takım arkadaşını övdü
Balotelli, ülkesinin basınına F.Bahçe'deki eski takım arkadaşını övdü
GİRİŞ 28.09.2023 16:19 GÜNCELLEME 28.09.2023 16:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'a geri dönen İtalyan golcü Mario Balotelli, Edin Dzeko ile ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.

TV Play Calciomercato'ya röportaj veren Balotelli, kendi kariyeri hakkında açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe'de oynayan ve Manchester City'den eski takım arkadaşı olan Edin Dzeko'dan da övgüyle bahsetti.

İşte Balotelli'nin öne çıkan açıklamaları:

"Inter'i lig yarışında şu anda Juventus ve Milan'ın önünde görüyorum. Inter kesinlikle güç, niteliksel ve sayısal olarak daha güçlü bir takım."

"Edin Dzeko, gerçek bir futbolcu"

"Arnautovic hakkında neler mi düşünüyorum? Çok güçlü bir oyuncu, Inter'e iyi bir imza attı. Bir an önce geri dönmesini ve bol gol atmasını bekliyorum. Takımında joker olmasını diliyorum. Dzeko'yu değiştirmek ve yerini doldurmak kolay değil. Onunla birlikte oynadım. O gerçek bir fenomen ve gerçek bir futbolcu. Açıkçası finali Romelu Lukaku'nun yerine Edin Dzeko yaptı. Arnautovic'in çok gol atmasını ve Inter'e güç katmasını diliyorum."

"Adana'da kendimi çok iyi hissediyorum"

"Derbi kaybetmek kötü. Milan'ın 5-1'den sonraki tepkisi öngörülebilir değildi. Simeone Inzaghi'yi tanımıyorum ama onu sevdim. Inter'de dördüncü forvet olmak gibi bir niyetim yok. Adana'da oynuyorum ve burada kendimi çok iyi hissediyorum. Mourinho hiçbir zaman harika oyunlar sergileyen bir hoca olmadı, o karizmatiktir. Size cesaret verir. Hoş bir karakter. Mancini de Inter'de çok iyi kadroya sahipti ama Mourinho gibi kazanamadı."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • malatya balabanlı 6 ay önce Şikayet Et
    Dzeko ya kötü diyen yok ki çok iyi oyuncu ama biraz yaşı geçmiş .
    Cevapla
  • Külyutmaz TÜRK 6 ay önce Şikayet Et
    Vallahi gol atıyor,asist yapıyor,top tutuyor yaşı kötü ise sorun edilir,böyle oynasın 50 yaşındada olabilir.
    Cevapla