Volkan Demirel gönüllerde taht kurdu

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, deprem sonrası Hatay'dan ayrılmadı ve gelen teklifleri geri çevirip oluşturduğu kadroyla lige damga vurdu.

Volkan Demirel gönüllerde taht kurdu
Volkan Demirel gönüllerde taht kurdu
GİRİŞ 27.09.2023 09:57 GÜNCELLEME 27.09.2023 09:57
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Türkiye'yi yasa boğan deprem sonrası şehirden ayrılmadı. Hatay halkının sürekli yanında oldu. Futbolcularla tek tek ilgilendi. Bir şehrin kahramanı oldu.

Geçen sezon deprem sonrası ligden çekilmek zorunda kalan takımını yeni sezona hazırladı. Bu arada kendisine gelen teklifleri tek tek geri çevirdi. Hatayspor'un başında yaptıkları transferlerle birlikte lige iyi bir başlangıç yaptı.



Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor, Süper Lig'de henüz yenilgi yüzü görmedi. Demirel, 3-2 kazandıkları Trabzonspor maçı sonrası, "Konuşurken duygulanıyorum. Çok doluyuz yaşadıklarımız, olanlar, bitenler... Hala bir şeyler yapıyoruz. Bilinmeyen çok şey var. Ama bu takım gerçekten hak ettiği yerlere gelecek" şeklinde konuştu.

BÜYÜK KARAKTER

Türkiye'yi yasa boğan deprem sonrası herkesin yardımına koşan Volkan Demirel, Hatayspor'un başında başarılı sonuçlara imza atıyor.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Serkan 7 ay önce Şikayet Et
    Şike yapmış bir kişiyi övmek mantıklı mı kaldiki Trabzon Spor maçını hakem elleriyle verdi eğer adalet olsaydı şimdi herşey farklı olurdu...elbet bunun hesapları ağır olacağı günler gelecek...
    Cevapla
  • Semih 6 ay önce Şikayet Et
    Trabzonspor maçında hakem ne yaptıda maçı hataya verdi
    Cevapla
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Kaç yaşındasın
    Cevapla
  • Sedatmisafir 7 ay önce Şikayet Et
    Gs yi ve bjk yi de inşallah yenersin
    Cevapla
  • Depremzede 7 ay önce Şikayet Et
    Bazen gülümseten bazen duygu dolu gözyaşına boğan ama Hatay'ı ve Hataysporu çoğu hataylidan daha çok seven ve düşünen adam VOLKAN DEMİREL ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH
    Cevapla
  • Almancı 7 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah hep başarılara imza atarsın! Hatay’da sende şimdiden çok hak ettiniz, seneye uefa sahnesini!
    Cevapla
  • türk 7 ay önce Şikayet Et
    Volkanı Trabzonsporlu olarak eski agrasif hareketlerinden dolayı sevmem fakat depremde ve sonrasındaki davranışlarını tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum Trabzonspor'da böyle bir teknik direktör lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle