Volkan Demirel: 60-65'ten sonra düşeceklerini biliyorduk

Atakaş Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel: 60-65'ten sonra düşeceklerini biliyorduk
Volkan Demirel: 60-65'ten sonra düşeceklerini biliyorduk
GİRİŞ 25.09.2023 23:05 GÜNCELLEME 25.09.2023 23:05
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Atakaş Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, 3-2 kazandıkları Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı yorumlayan Volkan Demirel, "Açıkçası ben arkadaşlarımı tebrik ederim. Maçın bir dakikasında bile kaybedeceğimizi, berabere kalacağımızı düşünmedim. Gerçekten inanılmaz bir mücadele gösterdiler. Trabzonspor inanılmaz moralliydi. Trabzonspor'u iyi anlattığımızı düşünüyorum. Uzun topla şişirip, ikinci topu alıp kaleye gitmek isteyen bir Trabzonspor var. 60-65'ten sonra düşeceklerini biliyorduk. Çok çalışıyoruz. Fiziksel olarak çok iyiyiz. Rakip takımları iyi analiz ediyoruz. Geçmiş maçlarda ligin üst sırasında yer alan takımlarla oynadık. Alanya maçı hariç, futbol olarak daha üstün olan bizdik. 11 golümüz oldu. 10 puana yükseldik. Geçen haftaki ve Adana Demirspor maçı farklı olsa farklı şeyler konuşuyorduk. Geçilen zorluklardan sonra bu takımın buralara gelmesi mucize. Bu takıma herkes teşekkür etmeli. Sahamız, tesisimiz yok, hiçbir şey yok ama kimle oynarsak oynayalım saygı duyulması gereken bir takım olmamız gerektiğini gösterdik." şeklinde konuştu.

Volkan Demirel, ''Takımdaki bütün oyuncuların neler yapabileceğini biliyorum. Bu takımı ben kurdum. Herkesin sahada ne yapacağını biliyorum. Onlara sadece bunu söyledim. Oynayan taraf bizdik. Adaletli bir maç oldu. Kazanmayı hak eden taraf bizdik. Hak edilen bir galibiyet aldık." dedi

Volkan Demirel sözlerini son olarak, ''Konuşurken duygulanıyorum. Ben hepsiyle gurur duyuyorum. Çok doluyuz yaşadıklarımız, olanlar, bitenler... Hala bir şeyler yapıyoruz. Bugün 12'den beri dışarıda oyuncuların antrenman sahasını aramaya çalıştım. 4'te geldim otele. Bilinmeyen çok şey var. İnsanları üzmek istemiyorum. Ama bu takım gerçekten hak ettiği yerlere gelecek.'' şeklinde noktaladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Kutahyali 7 ay önce Şikayet Et
    2 sıfırdan maçı çevirdiler tebrik ederim Trabzon.u eleştirmek lazım son yarım saatte maçı verdiler yazikkk oldu
    Cevapla
  • muhammet EMİN 7 ay önce Şikayet Et
    Lannnnnnnnn höşttttttttt
    Cevapla
  • dayı 7 ay önce Şikayet Et
    şansına maç kazandı başımıza filozof kesildi.
    Cevapla
  • eda 7 ay önce Şikayet Et
    Tebrik etmesini bilmek lazım ,oradan maç çeviren takımı ve ekibini tebrik etmesini bilin medeniyetsiz herifler, ezdiler yendiler...
    Cevapla
  • Cürmün Kadar 7 ay önce Şikayet Et
    Hadi oradan hadi. Trabzonspor hiç oynamadı ki düşsün. Boş boş konuşmalar açıklamalar vs.vs. Hadi oradan hadi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle