Serdar Gürler'den isyan! "Galatasaray'ın penaltısı yanlış"

Galatasaray'a 2-1 yenilen RAMS Başakşehir'de Serdar Gürler isyan etti. Tecrübeli futbolcu ayrıca Galatasaray'ın kazandığı penaltının doğru olmadığını söyledi.

GİRİŞ 25.09.2023 00:58 GÜNCELLEME 25.09.2023 09:33
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında RAMS Başakşehir sahasında Galatasaray'a 2-1 yenildi. İlk yarıda ev sahibi takımın bulduğu atakta Serdar Gürler kaleci Muslera ile karşı karşıya kalmış dengesini kaybedip yere düşmüştü. Bu pozisyonun sosyal medyada gündem olması sonrası tecrübeli oyuncu isyan etti.

"Bizim takım tutma lüksümüz yok"

Beyaz TV'ye konuşan Serdar Gürler, "Biz ekmeğimiz neredeyse oralıyız. Galatasaraylılık falan hiçbir şey yok. Biz futbolcuyuz. Bizim takım tutma lüksümüz yok. Kimse bana hikaye atmasın. Galatasaray'mış falan. Geçsinler onları. Bütün bütün büyük takımlara gol atmışım. Şimdi Fenerbahçe'ye gol attığımda Galatasaraylı veya Galatasaray'a gol attığım zaman Fenerbahçeli mi oluyorum?" dedi.



"Neyini konuşuyorlar bu pozisyonunun?"

Gündem olan pozisyonu anlatan 32 yaşındaki oyuncu, "Benim pozisyonumu anlatayım. Şut atacaktım ama karar değiştirdim. Piatek içerideydi ve pas atmak isteyince o an bir dengesizlik oldu. Ayrıca dediğim gibi pozisyon ofsayt. Neyini konuşuyorlar bu pozisyonunun?" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'ın kazandığı penaltının doğru değil"

Galatasaray'ın kazandığı penaltının doğru olmadığını söyleyen Gürler, "Penaltı bence penaltı değil. İkinci golü bulmasalar maç farklı bir yere gidebilirdi. Ama sağ olsunlar VAR'a gitmeden net penaltı diyen bir hakem oldu. Şaka gibi. Her ikili mücadelede onlara verdi. Yapacak bir şey yok. Üç gün sonra bir maçımız daha var, ona hazırlanıyoruz." şeklinde konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 62
  • vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    galatasarayın verilmeyen kırmızı kartından bahsetsene
    Cevapla
  • nizipli 7 ay önce Şikayet Et
    18 dakikada normalda 100 % kırmızı kartı vermedi siz daha konuşuyorsunuz Lucas Torreira ayağına yapılan hareket
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    sen topunu oyna yorumculuk yapma bırak fenerbahçe'liler kudursun
    Cevapla
  • Bahtiyar 7 ay önce Şikayet Et
    mhksaray bunun böyle olduğunu sağır sultan bile duydu.
    Cevapla
  • fber 7 ay önce Şikayet Et
    bu yanlış kararlara fb den doğru dürüst tepki gösteren yok. yöneticiler uyumayın tepki gösterin yaa..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle