Atılay Canel: Galibiyeti kaçıran taraf biz olduk

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, 1-1 berabere kaldıkları Pendikspor maçı sonrası yaptığı açıklamada galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Atılay Canel: Galibiyeti kaçıran taraf biz olduk
Atılay Canel: Galibiyeti kaçıran taraf biz olduk
GİRİŞ 23.09.2023 20:34 GÜNCELLEME 23.09.2023 20:34

Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig 6. hafta maçında Pendikspor ile oynadığı mücadelede 1-1 berabere kaldı. Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, “Buraya puan veya puanlar almaya geldik. Penaltıdan 1-0 mağlup duruma düştük. İkinci yarı daha iyiydik. Galibiyeti kaçıran taraf biz olduk. Golden sonra son 10 dakikada daha iyi pozisyonlar bulduk. Galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. İkinci yarıda gösterdikleri gayretten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL