Tolunay Kafkas'tan Servet Çetin sözleri!

Ankaragücü’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas, "Teknik direktörlüğe yeni başlayan Servet kardeşime de başarılar diliyorum. Sivas zaten çok sevdiğimiz bir yer. Sivasspor’a da başarılar diliyorum” dedi.

Tolunay Kafkas'tan Servet Çetin sözleri!
Tolunay Kafkas'tan Servet Çetin sözleri!
GİRİŞ 18.09.2023 23:09 GÜNCELLEME 18.09.2023 23:09
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Sivasspor deplasmanından 3-1'lik galibiyetle ayrılan MKE Ankaragücü’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Kafkas, “İlk devre vasat oyun oynadık. Geçişlerde çok top kaybı yaşadık. Sivas deplasmanı her zaman zordur. Genel oyun anlayışımızdan da uzak kaldık. Bugün maçı kazanmak önemliydi ligdeki ilk galibiyetimizi aldık. Teknik direktörlüğe yeni başlayan Servet kardeşime de başarılar diliyorum. Sivas zaten çok sevdiğimiz bir yer. Sivasspor’a da başarılar diliyorum” dedi.

“Gergin değildim”

Bir gazetecinin, “Maç esnasında sizi çok gergin gördük. Bunun sebebi nedir?” şeklindeki sorusuna ise Kafkas, “Gergin değildim oyuna konsantreydim. Ofansif yönde hamlelerimiz olacaktı. Clinton N’Jie’nin atılması işimizi kolaylaştırdı açıkçası. Sivasspor’u da ben beğendim. Sivasspor bu sene ligi iyi bitirir bence. Olabildiğince sakin olmaya çalışıyorum maçlarda” yanıtını verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • Ömer Yayla 7 ay önce Şikayet Et
    Stat yapılırken efendim neden 30 bin veya 35 bin kişilik yapılmamış. Noldu 25 bin kişilik stada bin kişi bile gelmiyor yazıklar olsun. Bu takım küme düşerse sakın tantana yapmayın. Böyle seyirciye Böyle oyun çok bile. Mecnun ne yapsın servet ne yapsın.
    Cevapla
  • Hakan çiftçi 7 ay önce Şikayet Et
    Seyirci ile olacak iş sanki tane İç saha maçı yapmışsın.. galibiyetin yok seyirci oyuna gelir futbola gelir
    Cevapla
  • Ercisli 7 ay önce Şikayet Et
    Sevimsiz ve futboldan anlamayan biri bu Tolunay. Ümit milli takım da kaç yıl kaldı bi başarı yok hangi kulübü çalıştırdı kovuldu. Burda da kovulması yakındır
    Cevapla
  • Mucit 7 ay önce Şikayet Et
    Bu takım bu teknikdirektörle zaten küme düşecek
    Cevapla
  • Xxc 7 ay önce Şikayet Et
    Küme düşmesinde
    Cevapla
  • Ali Yıldırım 7 ay önce Şikayet Et
    Sivasspor bu Taraftarla maç kazanamaz. Kendi sahasında deplasman gibiydi. Bir sigara parasına bile maça giden yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle