Ahmed Hassan, Süper Lig'e geri döndü!

Süper Lig ekibi Pendikspor, Yunanistan Süper Ligi takımlarından Olimpiakos'tan Mısırlı santrfor Ahmed Hassan’ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Ahmed Hassan, Süper Lig'e geri döndü!
Ahmed Hassan, Süper Lig'e geri döndü!
GİRİŞ 15.09.2023 20:18 GÜNCELLEME 15.09.2023 20:18

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Pendikspor, transferin son gününde forvet mevkisine takviye yaptı. Kırmızı-beyazlı ekip, kariyerinde daha önce kiralık olarak Konyaspor ve Alanyaspor formaları da giyen Olimpiakos'un 30 yaşındaki santrforu Ahmed Hassan ile sözleşme imzaladı. Kırmızı-beyazlı kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Pendikspor'umuz, ülkemizde daha önce Konyaspor ve Alanyaspor formaları da giyen Mısırlı forvet Ahmed Hassan'ı renklerine bağladı" ifadelerine yer verildi. 

Geçtiğimiz sezonu Alanyaspor’da kiralık olarak geçiren Mısırlı oyuncu, 26 karşılaşmada görev yaptı ve 11 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL