Salih Dursun'un cezası belli oldu

PFDK, Fatih Karagümrük forması giyen Salih Dursun'a, Beşiktaş ile oynanan özel maçtaki "rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi" nedeniyle 2 maç men ve 26 bin TL para cezası verdi.

Salih Dursun'un cezası belli oldu
Salih Dursun'un cezası belli oldu
GİRİŞ 14.09.2023 18:43 GÜNCELLEME 14.09.2023 18:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), VavaCars Fatih Karagümrüklü oyuncu Salih Dursun'a 2 maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Beşiktaş ile VavaCars Fatih Karagümrük arasında oynanan özel maçta rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareket nedeniyle Salih'e 2 resmi maçtan men ve 26 bin lira para cezası uygulandığı belirtildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Çok iyi biliyorum ahlaksızlığa savunacak kadar edepsiz değilim ceza kesmek futbolcunun işi değil senin işin top oynamak bırak cezayı yetkililer kessin ama malesef ahlaksız ın avukatı çok oluyor devam et
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    kırmızı kartı hakeme neden göstermişti biliyormusun boş yapma..
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Böyle ahlaksız futbolcular hala top oynuyor bu ukala değilmiydi hakeme kırmızı kart gösteren hala ahlaksızlığa devam ediyor sahada top kovalamakla sporcu olunmuyor Atatürk üniversitesi boşamı demiş ben sporcunun zeki çevik ahlaklısını severim diye bunda bunların hiç biri yok
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 7 ay önce Şikayet Et
    Atatürk üniversitesi konuşuyor muydu?
    Cevapla