Gaziantep FK'den iki transfer birden!

Gaziantep Futbol Kulübü, eski futbolcusu Junior Morais ve kaleci Florin Nita'yı kadrosuna kattı.

Gaziantep FK'den iki transfer birden!
Gaziantep FK'den iki transfer birden!
GİRİŞ 09.09.2023 16:48 GÜNCELLEME 09.09.2023 16:48

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Rapid 1923 forması giyen eski futbolcusu Junior Morais'i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Trendyol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü, yeni Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Gaziantep ekibi, son olarak Rapid 1923 forması giyen ve 2019-2021 yılları arasında da kadrosunda bulunan eski futbolcusu Junior Morais'i transfer etti. Kırmızı-siyahlılar, deneyimli sol bek ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı.

Transferle ilgili Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Rapid 1923 forması giyen deneyimli sol bek oyuncusu Junior Morais ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varmıştır. 2019-2021 sezonları arasında da kulübümüzde forma giyen Morais, Başkan Yardımcımız İsmet Özcan’ın da katıldığı törenle birlikte resmi sözleşmeye imza attı. Morais’e bir kez daha kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.



Gaziantep FK'dan kaleye tecrübeli takviye

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Sparta Prag forması giyen 36 yaşındaki kaleci Florin Nita'yı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Trendyol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü, yeni Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gaziantep ekibi, son olarak Sparta Prag forması giyen Rumen kaleci Florin Nita'yı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Kariyerinde Chiajna, Steaua Bükreş ve Sparta Prag takımlarında forma giyen 36 yaşındaki futbolcu, 313 resmi müsabakanın 112'sinde kalesini gole kapatmayı başardı.

Transfer ile ilgili Gaziantep ekibinden yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Sparta Prag forması giyen başarılı file bekçisi Florin Nita ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimiz Florin Nita, Başkan Yardımcımız Güney Dağdeviren’in de katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı. Florin Nita’ya kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" denildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.