Başakşehir'in yeni teknik direktörü açıklandı!

RAMS Başakşehir Futbol Kulübü, teknik direktör Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

GİRİŞ 09.09.2023 13:08 GÜNCELLEME 09.09.2023 13:42
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Başakşehir bu sezon Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı 3 maçta 3 mağlubiyet almış ve ardından 43 yaşındaki teknik adam ile yollar ayrılmıştı.

İstanbul ekibi, Emre Belözoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevi için son olarak Kayserispor'u çalıştıran Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu.

Başakşehir'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktör Çağdaş atan ile prensipte anlaşmaya varmıştır. 11 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de, stadımızda bulunan basın toplantısı odasında Başkanımız Göksel Gümüşdağ'ın katılımıyla imza töreni düzenlenecektir" ifadelerine yer verildi. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • Levrock 7 ay önce Şikayet Et
    Ben demistim, Fenerbahce Avrupa maclari yüzünden Basaksehir maci iptal olmasin, adamlar üst üste 3 mac kaybetmis, nerede bulacaksin birdaha böyle Basaksehiri. Cagdas Hocayla bunlar ucusa gecer.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    ey Göksel gümüşdag dışarıdan bakınca adam gibi görünüyorsun ama yazık görev başında olan bir hocayı nasıl ayartıyorsun utanma yokmu sende çağdaş karaktersizi sizde başarılı olmayacak inşallah
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    10 numara doğru tercih
    Cevapla
  • Özcan 7 ay önce Şikayet Et
    Yarı yolda birakmak yakışmadı bu şekilde başarılı olma şansın yok takip etcem .Bekliycemde
    Cevapla
  • Fatih 7 ay önce Şikayet Et
    Serhat akın bundan kat be kat daha iyi teknik direktör olur....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle