Caleb Ekuban, Süper Lig'e dönüyor!

Trendyol Süper Lig'e harika bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor, Caleb Ekuban ile anlaşma sağladı; Genoa ile el sıkışmak üzere.

Caleb Ekuban, Süper Lig'e dönüyor!
Caleb Ekuban, Süper Lig'e dönüyor!
GİRİŞ 06.09.2023 09:35 GÜNCELLEME 07.09.2023 00:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İlhan Palut yönetiminde Trendyol Süper Lig'e iyi başlayan Çaykur Rizespor, fırsat transferleriyle kadrosunu güçlendirmek adına kolları sıvadı.

Palut'un talebi doğrultusunda özellikle ön bölgedeki kaliteyi artırmak isteyen Yeşil-Mavililer, bir dönem Trabzonspor forması da giyen Genoa'lı Caleb Ekuban'la temasa geçti. Oyuncuyla büyük ölçüde anlaşan Atmacalar, İtalyan temsilcisiyle de görüşmelerde önemli mesafe kat etti.

Rizespor, bu hafta içerisinde Ekuban'a imza attırmak adına tüm şartları zorlayacak.

47 gollük unutulmaz katkı

Trabzonspor'da forma giydiği 3 sezonluk dönemde kariyerinin en skorer yıllarını yaşayan Ekuban, 103 karşılaşmada 29 kez fileleri havalandırarak 18 de gol pası vermişti. Genoa'daki 51 maçlık döneminde ise yalnızca 4 gol, 4 asist üretebilen oyuncunun yeniden Türkiye macerasına oldukça sıcak baktığı gelen haberler arasında. Rizespor, Ekuban'ın yanı sıra en az 4 takviye daha yapmayı planlıyor. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • malatya balabanlı 7 ay önce Şikayet Et
    Evet aynen yahu yeni genç oyuncu alın bulun getirin bu ne ya . Hep aynı kişiler . Sonrada seyirci niye yok ? Niye olsun ki . Yeni yüz yeni heyecan ister seyirci kalite ister bulamayınca gitmez haksız mı ?
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Yav arkadaş 8.5 milyarlık dünyada kaçtan futbolcu var hep aynı adamları alıp duruyonuz sizin transfer anlayışınıza!!
    Cevapla