Servet Çetin'den maçın hakemine Gedson tepkisi!

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları maç sonrası açıklamalar yaptı. Çetin, "Futbol konuşmak istiyorum ama hakemler izin vermiyor." dedi.

Servet Çetin'den maçın hakemine Gedson tepkisi!
Servet Çetin'den maçın hakemine Gedson tepkisi!
GİRİŞ 03.09.2023 22:35 GÜNCELLEME 03.09.2023 22:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 2-0 yenilen EMS Yapı Sivasspor'da teknik direktör Servet Çetin, hakemin maçın önüne geçtiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çetin, "Futbol konuşmak istiyorum ama hakemler izin vermiyor. 38. dakikada Gedson'un hareketi net kırmızı karttı. Rakibin 10 kişi kalması oyunun seyrini değiştirebilirdi. Bunları bahane olarak söylemiyorum, Beşiktaş galibiyeti hak etmiştir. Hakem oyunun seyrini etkilemiştir. Gedson sahada olmasa farklı bir maç olabilirdi. Bakhtiyor Zaynutdinov'un Murat'ın ayağına bastığı ve sonrasında süpürdüğü pozisyonda sarı kart yok. Hakem düdük ağzında gezdi, bizim aleyhimize çaldı. Biraz daha dikkatli olmalarını söylüyorum. Böyle bir maç yöneteceğini bilsem hazır olmayan oyuncularımı oynatır hazırlardım. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum ama hakem maçın önüne geçmiştir." ifadelerini kullandı.

"Farklı bir bölge için çalışmalarımız var"

Transfer çalışmalarının devam ettiğini aktaran Çetin, "Forvet düşünüyoruz, farklı bir bölge için de çalışmalarımız var. Transfer dönemi bitmeden o oyuncuları alabilirsek daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    servet kırmızı verbililermi sonra salya sümük ağlıyorlar
    Cevapla
  • İlhan 8 ay önce Şikayet Et
    Servet kardeş oynattigin oyunu gördük, maçın başında yavaş oynayın işareti yapmaktan yoruldun. Kalecin bile topu oyuna sokmaya korkuyordu bu şekilde rıza hocayı çok aratirsin.
    Cevapla
  • Adem 8 ay önce Şikayet Et
    Var yok oldu gene adam haklı havalanmayın kuşlar
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    kötü oynamis olabilir Sivas fakat ne olursa olsun adam hakli
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Kuşmusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle