Türk kulüpleriyle anılıyordu! Eden Hazard kararını verdi

Real Madrid'den ayrıldıktan sonra bir kulüple anlaşmaya varamayan Eden Hazard için yeni bir iddia ortaya atıldı. Eden Hazard'ın adı Türk kulüpleriyle de anılıyordu.

GİRİŞ 29.08.2023 17:50 GÜNCELLEME 29.08.2023 17:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Real Madrid macerası tam anlamıyla bir kabusa dönüşen Eden Hazard, La Liga devinden ayrıldıktan sonra birçok takımdan teklif almıştı. Eden Hazard'ın kariyeriyle ilgili kararını verdiği belirtiliyor.

Botafogo'nun teklifini reddeden, Al-Hilal ve MLS ekipleriyle anlaşamayan Eden Hazard'ın adı bir süredir Türk kulüpleriyle de anılıyordu.

EDEN HAZARD İÇİN TÜRKİYE İDDİASI

FootMercato'nun geçtiği habere göre Eden Hazard'ın menajeri birkaç gün önce Türkiye'deki büyük kulüplerle de görüşme gerçekleştirdi.

FUTBOLU BIRAKMAK İSTİYOR

Teklif aldığı ve görüşme gerçekleştirdiği hiçbir takımla el sıkışamayan Eden Hazard'ın yeniden futbolu bırakmak istediği haber detayında yer aldı. Buna karşına oyuncunun yakın çevresinin devam etmesi için Hazard'ı motive etmeye çalıştığı aktarıldı.

32 yaşındaki Eden Hazard 2019-20 sezonu başında Chelsea'den Real Madrid'e 115 milyon Euro karşılığında Transfer olmuştu.

EDEN HAZARD'IN REAL MADRID İSTATİSTİKLERİ

Burada yaşadığı sakatlıklarla büyük bir düşüşe geçen Belçikalı yıldız, Real Madrid formasıyla toplam 76 maça çıkabildi ve 7 gol, 12 asistlik skor katkısı verdi.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Dinsiz imansız adam 8 ay önce Şikayet Et
    Zaten neydi ki ne olsun... Balon du...patladı...
    Cevapla
  • ps4 8 ay önce Şikayet Et
    pes te süper topcuydu ronaldonun yerıne transfer edilince ne madrid eski madrid oldu nede hazard eski hazard
    Cevapla
  • esengeles 8 ay önce Şikayet Et
    3 yıl sonra Adana Demirspor alır.
    Cevapla
  • Baumgartlingen 8 ay önce Şikayet Et
    Gelirse fb ye gelir.
    Cevapla
  • İBRAHİM 8 ay önce Şikayet Et
    Tam bir fiyasko
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle