Osman Özköylü: Deplasmanda 1 puan sevindirici

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Deplasmanda kazandığımız bir puan sevindirici ama diğer yandan maçı kazanamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Takım bütünlüğünü iyi bir şekilde sahaya yansıtmaya çalıştık” dedi.

Osman Özköylü: Deplasmanda 1 puan sevindirici
Osman Özköylü: Deplasmanda 1 puan sevindirici
GİRİŞ 26.08.2023 22:18 GÜNCELLEME 26.08.2023 22:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Pendikspor, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özköylü, deplasmanda aldıkları bir puanın değerli olduğunu dile getirerek, “Maça baktığımız zaman kaybetmediğimize mi sevinelim yoksa kazanamadığımıza mı üzülelim, bilmiyorum. Planladığımız gibi, doğru oynayarak, topa hakim olarak kimliğimizi yansıttık. İlk yarıda Halil ile etkili toplar getirdik. Maçın genelinde 4 ya da 5 tane net pozisyonumuz var. İkinci yarı oyun tempomuz düştü ki bu da normal bence. Adaptasyon sürecindeki bir takım olarak maçlar oynamamız gerekiyor. Mental ve taktiksel olarak gelişim içerisindeyiz. İlk maçtaki hayal kırıklığından sonra son iki haftada yaptığımız iş bence çok önemli. İkinci yarı topu biraz daha tutabilsek daha başka bir skor çıkabilirdi. İkinci yarı yediğimiz gole kadar yakaladığımız pozisyonlar var. Onları gole çevirebilirsek orada maçı koparabilirdik. Basit bir gol yemek, bizi mutsuz etti. Geçen hafta da Beşiktaş maçında yan toptan basit bir gol yedik. Bu konuda kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. İkinci yarı oyuna giren arkadaşlarımızdan beklediğimiz etkiyi alamadık. Deplasmanda kazandığımız bir puan sevindirici ama diğer yandan maçı kazanamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Takım bütünlüğünü iyi bir şekilde sahaya yansıtmaya çalıştık. Milli maç arasından sonra istediğimiz takımı daha iyi bir şekilde sahada göstereceğimize eminim. Kasımpaşa takımını da tebrik ediyorum. Oyunu ikinci yarı kontrol ettiler. İki tarafın da hak ettiği bir puan diyebilirim” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Osman hoca takımı düşürme yeter
    Cevapla