Ankaragücü Başkanı'ndan dikkat çeken sözler: İyi ki almamışız

Geçtiğimiz sezonu Hull City'de kiralık olarak forma giyen Dimitris Pelkas'la ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, "İyi ki Pelkas'ı almamışız" dedi.

Ankaragücü Başkanı'ndan dikkat çeken sözler: İyi ki almamışız
Ankaragücü Başkanı'ndan dikkat çeken sözler: İyi ki almamışız
GİRİŞ 26.08.2023 11:37 GÜNCELLEME 26.08.2023 11:56

Fenerbahçe'den geçen sezon Hull City'ye kiralanan Dimitris Pelkas, Championship ekibiyle sözleşmesini tamamlamasının ardından Başakşehir formasıyla Türkiye'ye dönmüştü.

Dimitris Pelkas, Başakşehir öncesi Ankaragücü'nün de gündemine gelmiş ancak Transfer gerçekleşmemişti. Öte yandan Ankara takımından konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.

"İYİ Kİ PELKAS'I ALMAMIŞIZ"

TRT Spor'a konuşan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın "İyi ki Pelkas'ı almamışız" sözleri dikkat çekti. Koca, "Hiçbir futbolcu, hiçbir hoca ve başkan Ankaragücü’nden büyük değildir. Bizi tercih etmeyeni biz de istemeyiz" şeklinde konuştu.

Başakşehir ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan 29 yaşındaki Dimitris Pelkas, Turuncu-Lacivertlilerle 2 maça çıktı ve skor katkısı veremedi.

KAYNAK: NTV SPOR
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.