Barcelona'nın eski forveti Süper Lig takımına transfer oldu

EY Sivasspor, 26 yaşındaki forvet oyuncusu Rey Manaj ile 2023-24 sezonunun sonundan itibaren geçerli olmak üzere 3 yıllığına anlaşmaya vardığını duyurdu.

GİRİŞ 22.08.2023 13:57 GÜNCELLEME 22.08.2023 14:16
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sivas'a gelen Arnavut futbolcu Rey Manaj, Asbaşkan Yusuf Bozatlı'nın katıldığı imza töreninde kendisini Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Kırmızı-beyazlı ekip, golcü futbolcunun transferini video ile duyurdu. 4 Eylül Stadı'nda gerçekleştirilen çekimlerde konuşan Manaj, "Kendine bir hedef belirle ve bu hedef doğrultusunda yürü, asla pes etme. Kazanmak istiyorsan, hedefinden şaşma, unutma büyük zaferler savaşarak kazanılır. Zafere giden yolda bazen zorlanırsın ama yalnız değilsindir. Arkanda binlerce taraftarın olduğunu bilirsin. Gücüne güç katar. Tüm zorlukları omuz omuza vererek aşarsın. Merhaba ben Rey Manaj. Yeni sezonda yeni hedefler, yeni zaferler için ben de buradayım" dedi.

Sivasspor'un resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan video kısa sürede büyük beğeni aldı.

Futbola Sampdoria alt yapısında başlayan Manaj, sırasıyla Cremonese, Inter, Pescara, AC Pisa, Granada, Albacete, Barcelona, Spezia Calcio ve Watford formaları giydi. Kariyerinde 213 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu, 51 kez gol sevinci yaşadı. Rey Manaj, 30 kez de Arnavutluk Milli Takımı'nın formasını terletti.

İşte Sivasspor'un o paylaşımı:

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • konfucyus 8 ay önce Şikayet Et
    çekemeyen sivas meraküm'deki anteni kullansın :)
    Cevapla
  • N.y. 8 ay önce Şikayet Et
    sanane
    Cevapla
  • İklim 8 ay önce Şikayet Et
    Gelmeden bi Sivas'ın iklimini araştırsaydı iyi olurdu
    Cevapla
  • svs58 8 ay önce Şikayet Et
    servet çetinde,bu işi iyi kıvıracak görüntüsü var,alttan,sessizden,derinden derinden kuruyor takımı,ilk iki maç özellikle antep maçı şahane idi...bekleyip göreceğiz..ilk 7 içinde olursak çok çok değerli olur bu bütçe ve kadro ile..
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Bir an Fatih Terim konuşuyor sandım. :) Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin. :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle