Gaziantep FK Rus takımından transfer

Gaziantep Futbol Kulübü, Rusya Ligi takımlarından Khimki'den oyuncu Janio Bikel’i transfer etti.

Gaziantep FK Rus takımından transfer
Gaziantep FK Rus takımından transfer
GİRİŞ 15.08.2023 15:01 GÜNCELLEME 15.08.2023 15:05

Gaziantep Futbol Kulübü, Rusya Ligi takımlarından Khimki'de forma giyen orta saha oyuncusu Janio Bikel’i kadrosuna kattı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Gaziantep Futbol Kulübü, Rus temsilcisi Khimki'nin 28 yaşındaki orta sahası Janio Bikel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Transferle ilgili Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Rusya Ligi takımlarından Khimki'de forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Janio Bikel ile anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimiz Janio Bikel, Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz'ın da katıldığı imza töreniyle kendisini iki yıllık kulübümüze bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza attı. Janio Bikel'e kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.