Emre Belözoğlu: Bizim adımıza kötü bir başlangıç oldu

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Alanyaspor karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, “Bizim adımıza kötü bir başlangıç oldu ve mutlu olduğumu söyleyemem” dedi.

Emre Belözoğlu: Bizim adımıza kötü bir başlangıç oldu
Emre Belözoğlu: Bizim adımıza kötü bir başlangıç oldu
GİRİŞ 15.08.2023 00:31 GÜNCELLEME 15.08.2023 00:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’de bu sezonki ilk maçında Alanyaspor’a konuk olan Başakşehir sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Müsabaka sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başakşehir Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, karşılaşmayı değerlendirdi. Sezonun bütün oyunculara hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Belözoğlu, “Bizim adımıza kötü bir başlangıç oldu ve mutlu olduğumu söyleyemem. Hava şartları bizim gibi İstanbul’dan gelen bir takıma göre zorluydu. Oyuncularımız gösterdiğimiz uygulamalar konusunda bizi dinlediğinde zaman zaman olumlu sonuçlar aldı. Ne zaman bizi dinlemeyip başlarına buyruk hareket ettiler o zaman rakip cezalandırdı" ifadelerini kullandı.

“Önümüzde bunu telafi edecek bir süreç var”

Üzgün olduğunu Belözoğlu, “Önümüzde bunu telafi edecek bir süreç var. Bugün buraya gelirken eksik oyuncularımız vardı, maçın başında sakatlık yaşanmasıyla ve kadronun yeterince derin olmadığını da düşününce, her ne kadar elimizden gelen hamleleri yapmaya çalışsak da karşılığını alamadık, oyun daha da geriye gitti. Üzgünüm Alanyaspor’u ve Ömer hocayı tebrik ederim” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • maho 8 ay önce Şikayet Et
    hakem tutmazsa sonunuz hep böyle zaten
    Cevapla
  • Kuş Kaffa 8 ay önce Şikayet Et
    İnşallah 3 büyükler hariç diğer İstanbul takımları düşer. Seyircileri yok, dün karagümrük BJK ile oynuyor ve stat bomboş. Başakşehir, istanbulspor, pendik, kasımpaşa, karagümrük geçen sene ümraniye. Seneye de Eyüpspor gelir. Oysa sakaryaspor, Kocaeli, Bursaspor, Göztepe Karşıyaka, Erzurumspor, Ş.Urfaspor, E.Şehir spor gibi Anadolu takımları olsa, ligin değeri daha çok yükselir.
    Cevapla