Salih Dursun’dan hakeme Necip Uysal tepkisi!

Fatih Karagümrük’ün oyuncusu Salih Dursun, maçın hakemi Erkan Özdamar'ı eleştirdi. Dursun, “Golden önce Necip kulağımı patlattı. Çok iyi de arkadaşım. Hakem görür ama görmedim dedi, adaletli davranılması gerekiyor” diye konuştu.

Salih Dursun’dan hakeme Necip Uysal tepkisi!
Salih Dursun’dan hakeme Necip Uysal tepkisi!
GİRİŞ 15.08.2023 00:11 GÜNCELLEME 15.08.2023 01:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Fatih Karagümrük, sahasında Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından kırmızı-siyahlıların 32 yaşındaki futbolcusu Salih Dursun, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Necip kulağımı patlattı”

Farklı dakikalarda yaşanan benzer pozisyonlara rağmen hakem Erkan Özdamar’ın tutarlı kararlar vermediğini savunan Salih Dursun, “Lig başladı, çok güzel, çok seviyoruz, çok keyifli. Ama her sene aynı şey oluyor. Şimdi bir pozisyon var, golden önce Necip kulağımı patlattı. Çok iyi de arkadaşım. Hakem görür ama görmedim dedi. Bütün herkes de görmüştür. İki dakika sonra aynısını yaptım ve sarı kart yedim. Necip’in de sarı kartı var. O pozisyondan sonra gol oldu. Çok üzgünüm. Sonuçta Salih Dursun forvet oynadı diyoruz, bir emek var. Takım bütün her şeyini ortaya koydu, mücadelemizi ettik. Tabii bazen insan üzülüyor böyle olmasına. Emeğin karşılığında en azından adaletli davranılması gerekiyor. Orayı görüp bu tarafı görmemek hepimizi üzüyor. İnşallah bir dahaki maçlarda bunu yaşamayız. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Daha da güçlenerek devam edeceğiz. Transferlerimiz de gelecek Allah’ın izni ile. Beşiktaş’a başarılar diliyorum. Biz de elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tam oturana kadar biraz zamana ihtiyacımız var. Sonrasında ilk 10’a oynayan Karagümrük olacak sahada. Şu şartlarda bile aile oldu takım. Yeni gelen transferlerle ilk 10’u zorlayan bir takım olacağına eminim. Allah’ın izni ile güzel bir sezon geçireceğimizi umuyorum” şeklinde konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    salih efendi yerden hiç kalkmadın önceliğin güzel top oynamak olsun ingiliz futbolunu seyretmeni tavsiye ederim
    Cevapla
  • Isı 8 ay önce Şikayet Et
    Orada sarı kartlık bir durum yok, seninki haklı. Bi de arkadaşım diyorsun. Utan be satılık
    Cevapla
  • GERÇEK 8 ay önce Şikayet Et
    Hava mücadelesinde Necip dirsekle kendine bir avantaj sağlamış mı ? Evet. Salih de yükselirken topa hareketlenmiş Necip de. Ama Necip, Salih'in kafaya dirseği gömünce Salih yükseldiği yerden aşağı düşmüş.Aynı hareket ceza sahasında BJK lehine olsa penaltı mı ? Evet. Sevgi gözünü kör etmiş gerçeği görmek istemiyorsun.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    demekki bjk yi koruma ve kollama sezonu başlamıştır
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 8 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş kontra atağa çıkarken son adam sarı gördü kırmızı olmadı gerekti gümrüklü levent
    Cevapla
  • Boşnak 8 ay önce Şikayet Et
    Anadolu takımlarını kim koruyacak sırf büyük kulüp lerin ihtirasina kurban mı gideceğiz transferleri bile yarış gibi kullanıyorlar sonra futbolcuları göndermeye çalisiyorlar.
    Cevapla
  • Angara'lı 8 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle doğru söylüyor. Necip her kafaya çıktığında el kol dirsek her türlü adama çaktı. Hakem de artist sürekli kenardakilere çıkardı kartını. Necip %100 kırmızıyı görmeliydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle