N'Koudou'dan sürpriz karar! O da modaya uydu

Son olarak Beşiktaş forması giyen Georges-Kevin N'Koudou sürpriz bir transfere imza atıyor. Georges-Kevin N'Koudou da Suudi Arabistan'ın yolunu tutuyor.

N'Koudou'dan sürpriz karar! O da modaya uydu
N'Koudou'dan sürpriz karar! O da modaya uydu
GİRİŞ 14.08.2023 19:18 GÜNCELLEME 14.08.2023 19:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonun tamamlanmasıyla birlikte Beşiktaş'a veda eden Georges-Kevin N'Koudou'nun yeni takımı belli oldu. Kamerunlu futbolcu, şu sıralar oldukça revaçta olan Suudi Arabistan modasına uymaya hazırlanıyor.

L'Equipe'in haberine göre Georges-Kevin N'Koudou, Suudi Arabistan takımlarından Damac FC'ye Transfer oluyor. 28 yaşındaki futbolcunun yeni takımıyla sözleşme imzalamak üzere yola çıktığı kaydedildi.

Dört yıl formasını terlettiği Beşiktaş ile toplam 108 maça çıkan Kamerunlu futbolcu 21 gol, 9 asistlik istatistik yakaladı. 28 yaşındaki oyuncunun Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a transfer olacağı gündeme gelmişti.

Georges-Kevin N'Koudou, Beşiktaş ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa sevinci yaşadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Hemen hemen aman beklemen
    Cevapla