Servet Çetin'den transfer sözleri! Bazıları şehri tercih etmiyor

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, Samsunspor maçının ardından transferle ilgili konuştu. Çetin, "Yönetimimiz çalışıyor ama bazı oyuncuların fiyatları yüksek oluyor, bazıları şehri tercih etmiyor." dedi.

GİRİŞ 13.08.2023 22:31 GÜNCELLEME 14.08.2023 16:41
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Samsunspor’u konuk eden ve sahadan 1-1’lik skorla ayrılarak bu sezonki ilk beraberliğini alan Sivasspor’da Teknik Direktör Servet Çetin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Çetin, “İki takımı da tebrik ediyorum sıcak havada iyi mücadele ettiler. Mücadele bizim lehimize devam eti. İyi oynadık ve golü de bulduk. Golü bulduktan sonra geriye yaslandık ve rakibe de çok pozisyon vermedik. Samu Saiz’in son pasları iyi olsaydı skor farklı olurdu. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. İyi çalışıyoruz ve daha iyi olacağız. Bu çalışmaların karşılığını da alacağız” dedi.

“Golü değişikliklere bağlamaya gerek yok”

Bir gazetecinin, “Değişiklikleri erken yaptığınızı düşünüyor musunuz?” şeklideki sorusuna Çetin, “Zorunlu değişiklikler yaptık. Samu Saiz’i değiştirmemizin sebebi de artık yoruldu kendisi. Ben değişiklikleri sonra yapacaktım ama futbolcuları kendileri istedi. Oyuncuları da çok geç değiştirmedik. Rakibin karşısına daha doğru çıkmak için yaptık değişiklikleri. Golü değişikliklere bağlamaya gerek yok. Golü duran toptan yedik” yanıtını verdi.

“Transferleri takıma katıp daha iyi olacağız”

Bir basın mensubunun ise, “Yönetimden transfer talebiniz var mı?” sorusuna da Servet Çetin şu yanıtı verdi:

“Transfer talebimiz tabii ki var. Yönetimimizde çalışıyor ama maalesef havuz çok dar. Bazı oyuncuların fiyatları yüksek oluyor, bazıları şehri tercih etmiyor. Maalesef transfer hemen olmuyor. Keşke olsaydı bizim için iyi olurdu. Transferleri takıma katıp daha iyi olacağız diye düşünüyorum.”

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Osmanlı 8 ay önce Şikayet Et
    Para para şehir değil. Sivas kötü bir şehir değilki.
    Cevapla
  • 58 yigidolar 8 ay önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun Sivaslı olupta sivassporu yanlız bırakanlara bu takım Süper ligde olmasaydı. Sivas'ta 3 büyükleri. Destekleyen Sivaslı siz nasıl o malum takımları izlerdiniz sizi gidi. Cekirdekci sivaslilar. İnadına sivasspor
    Cevapla
  • Metin alp 8 ay önce Şikayet Et
    Servet kardeşim seni tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • Recep 8 ay önce Şikayet Et
    Erken başladın servet efendi cahil egitimsiz zavallı rızanın aynısısın malesef.yönetim boş beleş adamları alıyor para vermezseniz kimse şehri tercih etmez birde hedefi olmayan bir takım para yok hedef yok hocada belirsizlik çok eee oyuncu neye gelecek acaba.buraya çok kalite oyuncular geldi bunları gördük
    Cevapla
  • Ahmet 8 ay önce Şikayet Et
    Rıza hocada senin gibi konuşuyor du sende iyi ezberlemişsn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle