Emre Kılınç, Samsunspor'la anlaştı!

Samsunspor ve Galatasaray, Emre Kılınç transferi için anlaşmaya vardı. Emre Kılınç, Samsunspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

GİRİŞ 02.08.2023 11:09 GÜNCELLEME 03.08.2023 00:17
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a transfer olduktan sonra bir türlü beklentileri karşılayamayan 28 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Kılınç'ın yeni adresi belli oldu.

Emre Kılınç geçen sezon MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giydikten sonra yeni sezon kampı için Galatasaray'a geri döndü. Kamp sürecinde teknik direktör Okan Buruk'tan geçer not alamayan Emre Kılınç için takımdan gönderilmesi kararı çıktı. Haziran 2024 tarihine kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için sarı kırmızılı ekip bonservis ücreti talep etmeden Süper Lig'in yeni ismi Samsunspor'a transfer olmasına onay verdi.

Samsunspor ile anlaşma sağlayan oyuncunun transferinin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20
  • Şems 9 ay önce Şikayet Et
    Sivasspor'un Futbolcuya ihtiyacı yok. Bütün mevkilerde teknik direktör oynayacak. Seyirci gelmiyor diyorlar ,seyirci kim için gelecek. Eldeki kadro 2.ligde bile küme düşer . Sivasspor'UN bu günden tezi yo 2 stoper 2 orta saha, 3 forvet oyuncu alması lazım yolsa bay bay.Bir arkadaşa bakıp bu sefer çıkamazsın. Gidenler geri gelmiyor.
    Cevapla
  • svs58 9 ay önce Şikayet Et
    gs ve fb de o kadar çok boşta oyuncu varken,sivasın,konyanın,alanyanın,başakşehirin gidip yabancı topçu getirmesi,transferde nelerin döndüğünün işareti..Eski sivaslı Emre Kılınç ve Sivasın şuanda onun gibi topçuya çok ihtiyacı var ama,tek bir sefer bunu gören,dillendiren olma dı..nasıl bir transfer politikası var bu takımların...
    Cevapla
  • Antalyalı 9 ay önce Şikayet Et
    Emre'nin talihsizliği pek kadroda yer almayışı. Kadro devamlılığı olsaydı onbirin değişmezi olurdu. Karekteri ve oyunculuğuna diyecek yok.Hakkında hayırlısı olsun.
    Cevapla
  • Macit AKYÜZ 9 ay önce Şikayet Et
    Bence emre çok iyi futbolcu GS pişman olur
    Cevapla
  • Namık 9 ay önce Şikayet Et
    Sus payı!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle