Kayserispor’da belirsizlik: Transfer yasağı kaldırılamadı

Süper Lig takımlarından Kayserispor'da transfer yasağının kaldırılacağı gün merakla bekleniyor. Şu ana kadar somut bir gelişme yaşanmaması camia içerisinde huzursuzluğa neden oldu.

Kayserispor’da belirsizlik: Transfer yasağı kaldırılamadı
Kayserispor’da belirsizlik: Transfer yasağı kaldırılamadı
GİRİŞ 24.07.2023 20:03 GÜNCELLEME 24.07.2023 20:03

Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala henüz kadrosuna yeni isimler katamayan Kayserispor'da transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı merak konusu. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın defalarca transfer yasağının kaldırılacağı yönündeki açıklamaları ile heyecanlanan sarı kırmızılı taraftarlar, bu söylemlerin gerçeğe dönüşeceği günü merakla bekliyor.

Mevcut kadroyu korumak adına yapılan ödemelerin yanı sıra 300 milyon Lira tutarındaki transfer yasağını kaldırıp takıma yeni isimler katmak adına çaba sarfeden Kayserispor Yönetimi, aybaşı gelmeden bu emeline ulaşmak için girişimlerini sürdürüyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.