Süper Lig ekibi, Quaresma ile görüşmelere başladı! Resmi açıklama...

Transfer konusunda açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Ricardo Quaresma ile görüştüklerini açıkladı.

GİRİŞ 23.07.2023 15:09 GÜNCELLEME 23.07.2023 16:37
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ricardo Quaresma için sürpriz bir transfer ihtimali gündeme geldi. Ricardo Quaresma ile yapılan transfer görüşmesi için resmi açıklama geldi.

"RICARDO QUARESMA İLE GÖRÜŞTÜM"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Ricardo Quaresma ile görüştüğünü ifade etti. beIN SPORTS'a konuşan Volkan Demirel, Quaresma'nın yanı sıra Hasan Ali Kaldırım ve Alper Potuk'la da temasa geçtiğini ifade etti.

Volkan Demirel konuyla ilgili yaptığı açıklamanın devamında, "Ama şu anki durumuma müsait oyuncuları seçmek zorundayım" ifadelerini kullandı.

Son olarak Vitoria Guimaraes forması giyen Ricardo Quaresma an itibarıyla boşta.

RICARDO QUARESMA BEŞİKTAŞ İLE 227 MAÇA ÇIKTI

Beşiktaş'ın yanı süre ülkemizde Kasımpaşa forması da terleten 39 yaşındaki Portekizli yıldız, Siyah-Beyazlılarla 227 maça çıkıp 38 gol, 77 asistlik istatistik yakaladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • başgan 9 ay önce Şikayet Et
    yahu daha geçen gün veteran maçında oynamadı mi. emekli değil miydi
    Cevapla
  • Cengiz Yg. 9 ay önce Şikayet Et
    Tdlik için sandım. Ama Volkan Demirel isterse normaldir, ikisi de şovmen sonuçta, birlikte şov yaparlar. Bol bol gündem olup kendi reklamlarını yaparlar, üste de dünya para alırlar.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    volkan başına bela alıyorsun
    Cevapla
  • ali Eren 9 ay önce Şikayet Et
    Çöp artık 40 yaşında
    Cevapla
  • 111 9 ay önce Şikayet Et
    Hala yaşıyor mu!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle