Volkan Demirel'den Şenol Güneş'e sert cevap!

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, "Geçen sezon lige devam edebilirlerdi" şeklindeki açıklamasına cevap verdi.

GİRİŞ 23.07.2023 14:56 GÜNCELLEME 23.07.2023 14:56
Bu Habere 187 Yorum Yapılmış

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel, Topuk Yaylası'nda kamp yapmalarıyla ilgili "3 Temmuz sürecinden sonra burada kamp yapmıştık. Ben buranın temelinin atıldığı dönemleri biliyorum. Başkan Ali Koç da bize kapılarını açtı. Bizim için tüm Türkiye seferber oldu. Her yerden bize destek oldu. Yaşadığımız durum kolay değildi." dedi.

VOLKAN DEMİREL'DEN ŞENOL GÜNEŞ'E CEVAP

Volkan Demirel, Şenol Güneş'in, "Geçen sezon lige devam edebilirlerdi" şeklindeki açıklamasına ise, "Emin olsunlar geçen sene bizim oynamamız mümkün değildi. Ben bu sezon inatla ve ısrarla oynayacağımızı söyledim. Geçen sene o durumda oynayamazdık. Ligler başladığında ben cenaze arıyordum. Benim 4 tane hocam, sportif direktörüm kayboldu. Yaşananları bilmiyorsunuz. Yaşananları anlatırsam, insanların yüzüne bakacak suratınız kalmaz. Geçen sene oynayamıyorduk ancak şu an herkesin karşısında dimdik durabiliriz." cevabını verdi.

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?

Şenol Güneş deprem felaketi sonrası iki takımın da ligden çekilmesine ilişkin konuşarak, "Bu sene takımlar nerede idman yapıyor? Hatay ve Gaziantep FK, Riva'da idman yapıyor. Geçen sene de yaparlardı. Bunu söylemekten neden rahatsız oluyorsunuz? Sistemin çökmemesi için bir şey söylemeye çalışıyoruz, kötü bir şey söylemiyoruz ki. Allah korusun bir yakınımızı kaybedince, acımızı yaşıyoruz. Hayat sona mı eriyor? Hayatımızla ilgili karar alıyoruz. Benim de annem ve babam öldü. Yöneticilerin görevi karar almaktır." dedi. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 187
  • Eyub Sabri 9 ay önce Şikayet Et
    "Maksadını aşan" diye bir kalıp var hani, bu kalıbı hiç sevmem ama Şenol Hoca' nın konuşması biraz böyle oldu, Şenol Hoca ülkemiz futbolunda her açıdan ortalamanın çok üzerinde bir profildir, hem insanlığını hem de futbol kişiliğini çok takdir ederim, bu olayda kendisini haklı bulmuyorum, yanlış anlaşıldığını beyan edecek meziyeti olduğunu da tahmin ediyorum.
    Cevapla
  • Tekin Yılmaz 9 ay önce Şikayet Et
    Evet şenol '' yöneticilerin görevi karar almaktır''. Adamlar kararı almışlar sanada.... uymak düşer. Daha ne laga luga yapıyorsun..
    Cevapla
  • Rgül 9 ay önce Şikayet Et
    Adam ol Şenol
    Cevapla
  • Hakan 9 ay önce Şikayet Et
    Bu volkan demirel denen adam oldum olası bana hiç samimi gelmiyor
    Cevapla
  • Reşo 9 ay önce Şikayet Et
    Komik Şenol.
    Cevapla
  • hakın 9 ay önce Şikayet Et
    tamam anladık volkanı sevmiyorsun. fakat birini sevmiyorsun diye insanlığını kaybetme. seni klavyeci.
    Cevapla
  • Adıyamanlı 9 ay önce Şikayet Et
    Türkiye de Özellikle Adıyaman ve Diğer İllerde kıyamet koptu Bunlar top oynama derdindeler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle