Pelkas, Traore ve Dorukhan için transfer hamlesi!

Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor, transfer için gaza bastı.

Pelkas, Traore ve Dorukhan için transfer hamlesi!
Pelkas, Traore ve Dorukhan için transfer hamlesi!
GİRİŞ 20.07.2023 10:16 GÜNCELLEME 20.07.2023 10:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hedefini ilk 10 belirleyen ligin yenisi Yılport Samsunspor, dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Yüksel Yıldırım, "Dimitris Pelkas, Bertrand Traore ve Dorukhan Toköz için girişimlerimiz sürüyor" açıklamasını yaparken, imzaların an meselesi olduğu öğrenildi.

Özellikle Pelkas ve Traore transferinde önemli mesafe kat edildiği bildirildi. 29 yaşındaki Yunan 10 numara, geçen sezon kiralık oynadığı İngiltere Championship ekibi Hull City'de, 26 maçta, 2 gol, 1 asist yaptı. 10 numaranın yanı sıra sol kanatta da görev alabiliyor.

EŞLER İÇİN İKNA TURLARI

Samsunsporlu kurmaylar, Pelkas'ın eşini de ikna etmek için yoğun çaba sarf ediyor. Liste başı isimlerden B.Fasolu sağ kanat Traore için de 1 yıl kontratı kaldığı kulübü Aston Villa'yla görüşmelerin olumlu bir şekilde sürdüğü belirtildi. 27 yaşındaki Traore, geçen sezon kiralık oynadığı Başakşehir'de 18 maçta 3 gol, 1 asist yaparken, devre arasında tekrar A.Villa'ye döndü.

Karadeniz ekibinin diğer transfer hedefi, Trabzonspor'dan ayrılan 27 yaşındaki milli orta saha Dorukhan Toköz konusunda da Pelkas da olduğu gibi eşinin ikna edilmeye çalışıldığı kaydedildi.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Samsun, Üçünü birden transef edip, performans da alırlarsa ligi yukarılarda bitirir.
    Cevapla
  • Cevdet 9 ay önce Şikayet Et
    Golcü olarak alınacak sa hepsi de boş oyuncular teklif dahi hata geçen yıl ki performanslarina bakın başarısız
    Cevapla
  • malatya balabanlı 9 ay önce Şikayet Et
    Hem bir sürü para verilecek hem de ikna edilecekmiş yani yalvarılacak mı ? Bu oyunculsr samsuna faydalı olacaklarmı ? Bilşnçli yransfer yapılmalı . Yoksa büyük hüsran olur örnekler çok .
    Cevapla