Ankaragücü, Mert Çetin'i transfer etti!

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, Hellas Verona'dan Mert Çetin'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Ankaragücü, Mert Çetin'i transfer etti!
Ankaragücü, Mert Çetin'i transfer etti!
GİRİŞ 10.07.2023 13:10 GÜNCELLEME 10.07.2023 14:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Hellas Verona'nın futbolcusu Yıldırım Mert Çetin'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Yıldırım Mert Çetin'in geçici transferi konusunda Hellas Verona ile anlaşmaya varmıştır." ifadesi kullanıldı.

Yıldırım Mert Çetin, geçen sezon ara transfer döneminde kiralık olarak katıldığı Adana Demirspor'da 10 maçta forma giymişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Kuş Kaffa 9 ay önce Şikayet Et
    Mert Çetin, Ömer Faruk Beyaz, Burak İnce, Ali Akman,Enis Destan, Ahmetcan Kaplan, Rıdvan Yılmaz, Emirhan İlkhan hepsi Avrupa'ya gitti ama fizik olarak iyice güçlenmeleri gerekiyor. Avrupa'nın sıradan takımları bile teknik ne kadar iyi olursa olsun fiziğinin de yeterli olmasını istiyor. İnşallah Arda Güler fiziksel olarak güçlenir.
    Cevapla
  • ümit 9 ay önce Şikayet Et
    Insaalh arda gulerde bunlar gıbı olmaz
    Cevapla