Sivasspor yeni sezon formalarını tanıttı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, yeni sezon formalarını düzenlediği programla tanıttı.

Sivasspor yeni sezon formalarını tanıttı
Sivasspor yeni sezon formalarını tanıttı
GİRİŞ 06.07.2023 01:53 GÜNCELLEME 06.07.2023 01:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Atatürk Kongre Müzesi bahçesinde düzenlenen Geçmişten Geleceğe Miras Sivasspor 2023-2024 Sezonu Forma Lansman programında konuşan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivasspor'un şehrin en büyük değeri ve göz bebeği olduğunu söyledi.

Kırmızı-beyazlı ekibin Sivas'ın birleştirici unsuru olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Yeni formalarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu formalarla Sivasspor'umuz bizlere daha nice büyük başarılar yaşatacaktır." diye konuştu.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise Sivasspor'un tüm Sivaslıların ortak sevdası olduğunu ifade etti.

Yeni sezon formasını tasarlayanlara ve taraftarlarla buluşturan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'a teşekkür eden Bilgin, "Yeni sezonda inşallah yeni sevdaların, yeni aşkların peşinde hep birlikte koşacağız. Sivasspor denildiği zaman siyasi görüşü, fikri ne olursa olsun tüm Sivaslıların ortak paydasıdır." ifadelerini kullandı.

"Vermiş olduğumuz sözlerin hepsini yerine getireceğiz"

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da 17 Haziran'da genel kurul yaptıklarını anımsatarak, "Genel kurulumuzda genç ve dinamik bir yönetim kurulu oluşturarak taraftarımızın istediği bütün talepleri yerine getireceğiz şeklinde karar almıştık." dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibin ilerleyen günlerde satışa sunulacak alternatif formalarının da taraftarın desteğiyle belirlendiğini söyleyen Otyakmaz, "Genel kurulda vermiş olduğumuz sözlerin hepsini teker teker yerine getireceğiz. Bundan sonraki organizasyonlara katılımlarınızı bekliyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından formaların tanıtımı yapılarak il protokolüne hediye edildi.

Daha sonra ise Sivasspor ürünlerinin satış mağazasında yeni sezon formaları satışa sunuldu. Taraftarların yeni sezon formalarına yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Programa, Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, futbolcular, kulüp yöneticileri ve taraftarlar da katıldı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • orhan gürses 9 ay önce Şikayet Et
    tony montana markasi cok basit. keske adidas puma olsaymis. arkadas 10 liralik bez tsirt kalitesinde. gecen sene aldik pisman oldum. tony Montana almam bidaha
    Cevapla