Fatih Karagümrük'ten Cannavaro açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük, takımın başına getirmek istediği Fabio Cannavaro ile neden anlaşamadığını açıkladı.

GİRİŞ 05.07.2023 01:16 GÜNCELLEME 05.07.2023 09:23

Fatih Karagümrük, İtalyan teknik adam Fabio Cannavaro ile ilgili bir açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "3 Temmuz 2023 günü gianlucadimarzio'da yayınlanan bir haber üzerine bazı basın ve yayın organlarınca yapılan yanlış tercüme sonucunda, Sayın Fabio Cannavaro ile kulübümüzün kadro oluşumu konusunda anlaşamadığı anlamı çıkarılmıştır." dedi.

Durumun bu şekilde olmadığını açıklayan İstanbul ekibi, "Haberin doğru tercümesi; 'Türk kulübü, eski Dünya Şampiyonu ile teknik ekip konusunda tam bir anlaşmaya varamadı.' şeklindedir." açıklamasını yaptı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.