Okan Kocuk, Samsunspor ile ilk antrenmanına çıktı

Yılport Samsunspor’un Galatasaray’dan transfer ettiği kaleci Okan Kocuk Samsun’a geldi. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile görüşen Okan, takımla ilk antrenmanına çıktı.

Okan Kocuk, Samsunspor ile ilk antrenmanına çıktı
Okan Kocuk, Samsunspor ile ilk antrenmanına çıktı
GİRİŞ 27.06.2023 16:41 GÜNCELLEME 27.06.2023 16:41

Yılport Samsunspor’un yeni transferi Okan Kocuk, sezonun hayırlı olması temennisinde bulunurken, yeni bir şehirde yeni bir takımda olmanın heyecanını yaşadığını belirtti.

BAYRAM İZNİ VERİLDİ

Kırmızı-beyazlı ekibe bugün yapılan antrenmanın ardından bayram izin verildi. Kurban Bayramı’nın ilk gününü izin yaparak geçirecek olan futbolcular, bayramın ikinci günü çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Öte yandan Samsunspor Kulübü’nde bayramlaşma töreni 29 Haziran Perşembe günü Nuri Asan Tesisleri’nde yapılacak. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.