Beşiktaş Halil Dervişoğlu ve Amartey'i kadrosuna katmak istiyor

Beşiktaş transfer için kolları sıvadı. Siyah beyazlılar, Halil Dervişoğlu ve Amartey'i renklerine bağlamak için temaslarını sürdürüyor.

Beşiktaş Halil Dervişoğlu ve Amartey'i kadrosuna katmak istiyor
Beşiktaş Halil Dervişoğlu ve Amartey'i kadrosuna katmak istiyor
GİRİŞ 18.06.2023 23:27 GÜNCELLEME 19.06.2023 11:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah beyazlılar, gündemindeki bazı futbolcularla temas kurmaya başladı. 

Halil'le görüşme yapıldı

Siyah-Beyazlı İdareciler, Halil Dervişoğlu'na Beşiktaş forması giydirmek istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in, yerli oyuncu sayısının arttırılması isteği doğrultusunda 23 yaşındaki oyuncu ile ilk görüşme yapıldı.

Güncel Piyasa Değeri 2 Milyon Euro olan Halil’in Brentford kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş, bu transferi makul bir bonservis ücreti ile bitirmeyi planlıyor. 



Stopere Amartey

Siyah beyazlıların gündemindeki son isim Daniel Amartey. Leicester City ile sözleşmesi sona eren Ganalı stoper için girişimler başladı.

28 yaşındaki futbolcuya resmi teklifini yapan yönetim, oyuncunun kararını bekliyor. Bu transfer olumlu sonuçlanırsa Amartey, 9 Temmuz'da başlayacak yurt dışı kampına katılacak. 

KAYNAK: TRT SPOR
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • ayaz 10 ay önce Şikayet Et
    halil qelsin , kenan karamandan daha iyi bence.şenol hocanın elinde yeniden parlar ayrıca yusuf yazıcıyı da alırsak harika olur...
    Cevapla
  • MkaraSS 10 ay önce Şikayet Et
    Halil gelsin şenol dayım oğa top oynamayı ve gol otmayı öğretir iyi olur milli takım için
    Cevapla