Napoli'den flaş hamle! Kim'in alternatifi Türkiye'den...

Avrupa'dan talipleri olan Kim Min Jae, Napoli'den ayrılmaya hazırlanıyor. Çizme ekibi ise bu boşluğu Karagümrük'ten Baniya ile doldurmak istiyor.

Napoli'den flaş hamle! Kim'in alternatifi Türkiye'den...
Napoli'den flaş hamle! Kim'in alternatifi Türkiye'den...
GİRİŞ 18.06.2023 20:32 GÜNCELLEME 18.06.2023 20:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Napoli, transferde Türkiye pazarını mercek altında tutmaya devam ediyor. Önceki yıllarda Eljif Elmas ve Kim Min-jae'yi kadrosuna katan İtalyan takımı, Bayern Münih'e transfer olması beklenen Güney Koreli stoperin alternatifini de Süper Lig'den buldu.

Napoli geçen yaz Fenerbahçe'den 18 milyon euro bonservis ile kadrosuna kattığı Kim Min-jae'den büyük verim aldı. Güney Koreli stoperin Serie A'da sergilediği başarılı performans sonrası talipleri birer birer artmaya başladı. Daha önce uzun süre Manchester United, Tottenham, PSG gibi takımlar ile anılan Min Jae, son olarak Bayern Münih'in gündemine geldi.



KİM'İN ALTERNATİFİ BANİYA

İtalyan spor sitesi Tuttomercatoweb'in haberine göre ise; Napoli, Kim Min Jae'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşı savunmada oluşacak boşluğu Fatih Karagümrük'ün stoperi Rayyan Baniya ile doldurmak isteyecek. 

Haberde, Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla adından söz ettiren Baniya'nın transferinin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu aktarılırken yakın zamanda kulüpler arasında temasların başlayacağı belirtildi.

Babası Beninli, annesi Türk olan Baniya, İtalya'da doğdu. Modena ve Verona takımlarının altyapılarında forma giyen 24 yaşındaki stoper, 2021 yılında Karagümrük'e transfer oldu.

Kırmızı siyahlı takımla 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Baniya, bu sezon Süper Lig'de 25 maça çıktı ve 2 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Kartal 10 ay önce Şikayet Et
    Hayret! Bugün "GS'li oyuncuya dünya devi talip oldu" haberi yapmamışsınız. Hayret ki hayret!
    Cevapla