Onyekuru Süper Lig'de kalıyor! İşte ödenecek rakam

Adana Demirspor'da kiralık oynayan Henry Onyekuru'nun bonservisi alınıyor. Nijeryalı yıldızın zorunlu satın alma opsiyonu devreye girdi.

GİRİŞ 14.06.2023 10:00 GÜNCELLEME 14.06.2023 21:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'un sezon başında Yunanistan'ın Olimpiakos takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Onyekuru'nun sözleşmesindeki opsiyon devreye girdi. Ülkemizde Galatasaray forması da giyen Henry Onyekuru, sezon başında Adana Demirspor'a kiralık gelmişti.

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'i mağlup etmesinin ardından Mavi Şimşekler, Avrupa kupalarına katılmaya hak kazandı. Konferans Ligi için ön eleme oynayacak Güney ekibi, Henry Onyekuru'yu da takımda tutacak.



3.5 MİLYON EURO ÖDENECEK

Adana Demirspor, 26 yaşındaki yıldız için Olympiakos'a 3,5 milyon Euro ödeyecek.  Bu sezon Adana Demirspor formasıyla ligde 28 maça çıkan Henry Onyekuru 8 gol, 3 asistlik bir performansa imza attı.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • ercisli 10 ay önce Şikayet Et
    Hangi lige gittiyse oynatmadılar sadece koşan futbolcuyu kim ne yapsın. Bide üstelik ahlaksız
    Cevapla
  • malatya balabanlı 10 ay önce Şikayet Et
    Yahu bu oyuncunun neyi varda onca para ödeniyor . Düz vasat oyuncu onun gibi sürüyle oyuncu var yazık . Yürk futbolu kaçıncı sırada , soru şöyle de olabilir türk futbolu var mı ?
    Cevapla
  • Adanali 10 ay önce Şikayet Et
    Demirspor'un toplam yayın geliri o kadar. Bu para nasıl ödenecek?
    Cevapla
  • Murtaza 10 ay önce Şikayet Et
    On kuruş etmeyecek adamlara bu paraları verirsen Türk futbolu hiçbir yere varamaz.bu oyekuru da birilerinin usakligini yapmaya dev eder
    Cevapla
  • Ahmet Öztürk 10 ay önce Şikayet Et
    Nereden geliyor bu kadar para? Adana Demirspor gibi kulüp 3,5 milyon euro'yu nasıl ödüyor?
    Cevapla
  • Şahin 10 ay önce Şikayet Et
    Adanademirsporun gücü taraftarindan geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle