Rıza Çalımbay'da sürpriz gelişme! Yönetim devreye girdi

Önümüzdeki günlerde olağan genel kurula gidecek olan Sivasspor'da yönetimin değişmesi halinde 60 yaşındaki deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay ile yola devam edebilir.

Rıza Çalımbay'da sürpriz gelişme! Yönetim devreye girdi
Rıza Çalımbay'da sürpriz gelişme! Yönetim devreye girdi
GİRİŞ 08.06.2023 17:22 GÜNCELLEME 08.06.2023 17:24
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

DG Sivasspor Kulübü, önümüzdeki günlerde yapılacak olan olağan genel kurulun ardından oluşacak yeni yönetimin, kulüple yollarını ayırdığını açıklayan Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ı yeniden takımın başında görmek isteyeceğini duyurdu.

Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, sözleşmesinin sona ermesinin ardından yaptığı açıklamasında kırmızı-beyazlılarla yola devam etmeyeceğini duyurmuştu.

Sivasspor Kulübü de Çalımbay hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Rıza Çalımbay, Sivasspor ailesi için çok değerli bir isimdir. Çalımbay, görev süresi boyunca takımımıza büyük katkılar sağlamış, kulübümüzü Spor Toto Süper Lig'de ve Avrupa arenasında başarıdan başarıya taşımış ve taraftarlarımıza unutulmaz anlar yaşatmıştır. Çalımbay, geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanarak bu başarılarını taçlandırmıştır.

Sayın Çalımbay'ın düzenlediği basın toplantısında, 'Güzel bir şekilde buradan ayrılıyoruz. Burası benim memleketim, tekrar geri dönmek üzere ayrılıyorum' sözleri Sivasspor'a olan sevgisini, memleketine olan bağlığını göstermektedir. Olağan genel kurulumuzun ardından oluşacak yeni yönetim kurulunun yeniden Çalımbay'ı takımın başında görmek isteyeceğinden hiç kuşkumuz yoktur. Çalımbay, memleketine olan bağlılığı ile bugün almış olduğu kararı yeniden gözden geçirecektir.

Rıza Çalımbay'ın kararı ne olursa olsun saygıyla karşılıyoruz. Sivasspor camiası olarak kendisine bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür ediyor ve gelecekteki yaşamında mutluluklar ve başarı diliyoruz.

Sivasspor Yönetim Kurulu."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 18
  • Sivasspor 10 ay önce Şikayet Et
    Rıza hocanın yeri yine sivass.istanbulun takımlarına delikanlı rıza hoca on gömlek fazla gelir.iyi niyet tevazu delikanlılık İstanbul takımlarını bozar.doku uyuşmazlığı olur.yiğit adam yine yiğidin harman olduğu yere yakışır.
    Cevapla
  • sami 10 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe rıza hica ile anlaşma sağlasa on numara olur..
    Cevapla
  • ssss 10 ay önce Şikayet Et
    sami bey senin rıza hoca ile sorunun mu var fenerin kadrosu Sivas'tan 50 kat üstün
    Cevapla
  • Di yorum 10 ay önce Şikayet Et
    Sivasa gelmiş en iyi hoca Bülent Uygundur,Rıza hocada bu şehrin çocuğudur,hatasıyla sevabıyla önümüzdeki sezonda kalsa iyi olur.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    adam gibi adam
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Ahlak timsali edep timsali insanoğlu insansın sen rıza Çalımbay.yemin ediyorum futbolculuğunda öyleydi teknik adamların da öyle içimizden bizden birisin kıymetlisin emeklerin için çok teşekkür ediyorum bir Sivaslı olarak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle