İstanbulspor 4 golle lige tutundu

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında İstanbulspor sahasında Ümraniyespor'u 4-0 mağlup ederek Süper Lig'de kaldı.

İstanbulspor 4 golle lige tutundu
İstanbulspor 4 golle lige tutundu
GİRİŞ 07.06.2023 22:23 GÜNCELLEME 07.06.2023 22:25
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında İstanbulspor sahasında Ümraniyespor'u konuk etti. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-0 kazandı. 

İstanbulspor'a galibiyeti getiren golleri 45. dakikada Topalli, 61. dakikada Rroca, 90+4. dakikada Muammer Sarıkaya ve 90+7. dakikada Eze kaydetti. 

Bu sonucun ardından İstanbulspor puanını 41'e yükselterek Süper Lig'de kalmayı başardı. Daha önce küme düşmesi kesinleşen Ümraniyespor ise sezonu 30 puanla tamamladı. 

İstanbulspor ile birlikte kümede kalma mücadelesi veren Giresunspor da sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmesine rağmen İstanbulspor'un 1 puan gerisinde kalarak Süper Lig'e veda etti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • hakan 61 10 ay önce Şikayet Et
    Diğer maçları yendi trabzona yenildi diye düştü öylemi son maça kadar neredeydi bırakın bu işleri
    Cevapla
  • trtr 10 ay önce Şikayet Et
    trabzonspor a dua etsin istanbulspor. trabzonspor yüzünden düştü giresun
    Cevapla
  • ayak oyunları 10 ay önce Şikayet Et
    Girasun spora en büyük çelmeyi kardeş dediği trabzon spor atmıştır yıllardır karadeniz takımlarına aynısını yapan trabzon diğer takımlara karşı kedi karadeniz takımlarına gelince aslan kesiliyor. Ben trabzon aşığı bir fanatiktim. Taraftarlığımı bitiriyorum bu saatten sonra.
    Cevapla
  • Perşembeli 10 ay önce Şikayet Et
    Farozlu ya Cevap ; Siz Ancak gs nin altyapı takımı olursunuz hükümet yardım etmeseydi son şampiyonluğuda alamazdınız...
    Cevapla
  • Farozlu 10 ay önce Şikayet Et
    Trabzon a Trabzonlu yeter.Başkası tutmasın zaten haydeee..
    Cevapla
  • Çorumlu 10 ay önce Şikayet Et
    Türk futbolu kirlidir.
    Cevapla
  • Şahin 10 ay önce Şikayet Et
    Tamam Giresunspor rakiplerine puan kaybetti etmesine de; Ha bu Giresunspor, Trabzonspor'un rakiplerini İstanbul deplasmanında 2 sezonda 4 kez yendi. (FB 0-1, GS 0-1, 0-1, BJK 0-4) Trabzonspor ise Giresunspor'un rakiplerine puan dağıttı. 7 aydır deplasman galibiyeti olmayan Trabzonspor Giresunspor'u 4-2 yenip başı göğe erdi. Kısaca Çotanakları dost kurşunu yaktı...
    Cevapla
  • Tolga 10 ay önce Şikayet Et
    Giresun Ümraniye maçını anlatsana, sen rakibine yenil, sonra Trabzon maçından medet um. Sahanda kaybettiğin maçlara bak.
    Cevapla
  • Omer 10 ay önce Şikayet Et
    Giresunspor un düşmesine, Trabzon lu olarak üzüldüm..Ama,Trabzonspor Giresun u yendi, o yüzden düştü diye yorumlamak, deli saçması..Trabzonspor maçına kadar nerdeydi Giresunspor..
    Cevapla
  • ufuk 10 ay önce Şikayet Et
    Okuduğum en boş yorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle