Karagümrük dünyaca ünlü isimle görüşmelere başladı!

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, geçtiğimiz haftalarda Andrea Pirlo'yla yollarını ayırmıştı. İstanbul ekibi yine ses getirecek bir ismin peşinde.

GİRİŞ 06.06.2023 15:19 GÜNCELLEME 06.06.2023 17:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük, Hollandalı efsane Ruud van Nistelrooy'un peşinde.

Andrea Pirlo ile yollarını ayıran Karagümrük, yine Pirlo gibi futbolculuğu döneminde dünyaca tanınan isimlerden olan Ruud van Nistelrooy'u radarına aldı. Hollanda ekibi PSV'den ayrılan 46 yaşındaki teknik adam ile başkan Süleyman Hurma'nın temas kurduğu öğrenildi. 

Hollandalı teknik adam, futbolculuk kariyerinde, Manchester United, Real Madrid, PSV, Hamburg ve Malaga gibi takımlarda forma giymişti. 2014 yılında başladığı antrenörlük kariyerine önce Hollanda Milli takım yardımcı antrenörlüğü ve daha sonra PSV'nin alt yaş grupları ve B takımını çalıştırmıştı. 

Van Nistelrooy, sezon başında PSV Eindhoven'da teknik direktörlük koltuğuna oturmuş ve ligi 2.sırada noktalamıştı.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • nitekim 9 ay önce Şikayet Et
    staj yeri gibi mi desem deneme tahtası mı bilemedim
    Cevapla
  • Cixxx 9 ay önce Şikayet Et
    Bu başkan bu adamida getirirse gitsin direk GS FB bjk baskan olsun ..dünya takımı yapar..vizyonu muazzam
    Cevapla
  • Ercan Türköz 9 ay önce Şikayet Et
    Bu başkan kongre falan yapiyo mu ben hiç duymadım kim seciyo nsl seciliyo yıllarca kongre yapan ve kulüp üyesi olan biri olarak söylüyorum.Mesele basariliykwn de elestirmektir en üstün şey Karagümrük tür badkan falan degil
    Cevapla