Başkan açıkladı! Pirlo 5 katı parayı kabul etmemiş

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Andrea Pirlo hakkında konuştu. Hurma, "Pirlo bu sene bizim verdiğimizin 5 katı paraya bile hayır dedi. Yurt dışından gelen teklifler imkanlarımızı çok aşıyor” dedi.

Başkan açıkladı! Pirlo 5 katı parayı kabul etmemiş
Başkan açıkladı! Pirlo 5 katı parayı kabul etmemiş
GİRİŞ 29.05.2023 19:18 GÜNCELLEME 29.05.2023 19:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sezon başında sürpriz bir şekilde Fatih Karagümrük’e imza atan İtalyan futbolunun efsane isimlerinden Andrea Pirlo, geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmıştı.

Süper Lig ve Avrupa’dan birçok takımın hoca arayışlarında listesine aldığı Andrea Pirlo’yla ilgili Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan açıklama geldi. Hurma, söz konusu teklifleri doğrularken, “Gelen teklifler bizim imkanlarımızı çok aşıyor” şeklinde konuştu.



"Pirlo ile çalışmak istedik"

Süleyman Hurma, bu sezon takımın başında 33 maçta görev alan teknik direktör Andrea Pirlo ile yolların ayrılması hakkında, "İlla kötü bir şey söylememizi bekliyor insanlar. Önümüzdeki sezon Pirlo hoca ile çalışmak istedik biz fakat hem Türkiye'den kendisine gelen teklifler hem de yurt dışından gelen teklifler bizim imkanlarımızı zaten çok aşıyor. Zaten tesis ve stadyum gibi ciddi bir sorunumuz var. O çalışan her insana bir sorun üretiyor. Ekonomik olarak da bizim verdiğimizin 5 katı paraya bile hayır dedi Pirlo bu sene. Tabi bu gelen teklifler de onu meşgul etmeye başladı. Bize düşen de son 3 hafta hem biz kendi planımızı yapalım hem de o kendi planını yapsın ve kendisine de izin verdik, hala fesih yapmadık kontratı bizimle. Ama biz temiz ayrılmayı bilmeyen bir toplumuz. Biri ile ayrılınca mutlaka arkasından bir şeyler söylemek gerekiyor. Eğer söyleyecek bir şey yoksa, söylemek istemiyorsanız tuhaf bir durum ile karşılaşıyorsunuz. Artık bu işlerden de vazgeçmeli insanlar. Geçen sene Volkan hoca ile ayrılırken de aynı şey oldu. Niye ayrıldınız? Gayet mutluyuz, iyiyiz. İnşallah hepimiz için hep iyi olur" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Levrock 9 ay önce Şikayet Et
    Ben Pirlo derken Fenerbahce yönetimi Montella dedi, bu haberden sonra hepsi Pirlo cu olur. Montella 2 senedir Adanada böyle teklifer alamiyor, neden acaba ? Analizini dogru yapacaksin arkadas.
    Cevapla
  • ahmat cocuk 9 ay önce Şikayet Et
    Katar da baya ünlendiydi.
    Cevapla
  • Fgg 9 ay önce Şikayet Et
    Adam zaten ünlü kataramı ihtiyacı var
    Cevapla
  • emre19 9 ay önce Şikayet Et
    fena degildi. takımı orta sıralarda tutmayı basardi sogukkanlı bir yapısı var basarılı olur.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    iyi futbolcu idi,,,iyi hocada oldu
    Cevapla