İsmail Kartal'ın yeni adresi belli oluyor!

Deneyimli teknik direktör İsmail Kartal'ın, sezon sonunda Rıza Çalımbay'la yollarını ayıracak Sivasspor'un başına geçeceği belirtildi.

GİRİŞ 26.05.2023 09:56 GÜNCELLEME 26.05.2023 10:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

2021-2022 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak önemli başarı elde eden Sivasspor'da bu sezon Rıza Çalımbay yönetimi ile işler pek de istenildiği gibi gitmedi.

Deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay'ın sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle Sivasspor gelecek sezon için yeni bir teknik adam arayışına girişti.

Ertan Süzgün'ün haberine göre; Sivasspor, Süper Lig'in deneyimli ismi İsmail Kartal'ı takımın başına getirmek için harekete geçti.

FENERBAHÇE İLE İYİ BİR ÇIKIŞ YAKALAMIŞTI

Geçen sezonunun ikinci yarısında Fenerbahçe'nin başına geçen İsmail Kartal, sarı-lacivertlilerde yenilmezlik serisi yapmış hatta takımın ligi ikinci sırada bitirmesini sağlamıştı.

Sarı-lacivertliler deneyimli teknik direktör İsmail Kartal'ın iyi yönetimi sayesinde bu sezon Avrupa Kupaları'nda boy göstermişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • hürsel 10 ay önce Şikayet Et
    ali koç gelsin!..
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Az daha bekle be fener 2 hafta sonra seni alacak
    Cevapla
  • ESKİL 10 ay önce Şikayet Et
    Montella geliyor
    Cevapla
  • Ayazagalı 10 ay önce Şikayet Et
    Rıza hoca bence yılın teknik direktör ü. Bu bütçeyle. Kısıtlı kadroyla. Avrupa. Lig. Kupa. Da olacaksın sonrada eleçtreceksin. Adam gibi adam Rıza. Sivas ayagına sıkar. Evladına sahip çık
    Cevapla
  • Biri 10 ay önce Şikayet Et
    İsmail hoca 2 hafta daha dişini sıkamadın mı? Jesus iki haftaya tası tarağı toplayacak. Galatasay maçını bekliyor. Sonra kaymağı aykut yiyecek benden söylemeai.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle