Büyük sürpriz! Emre Belözoğlu'nun yerine Nuri Şahin

Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun olası ayrılma ihtimaline karşın aday bulunmuş durumda. Geçen sezon oynattığı iyi oyunla adından çokça söz ettiren Nuri Şahin olası ayrılık durumunda Başakşehir'in ilk adayı.

Büyük sürpriz! Emre Belözoğlu'nun yerine Nuri Şahin
Büyük sürpriz! Emre Belözoğlu'nun yerine Nuri Şahin
GİRİŞ 26.05.2023 09:39 GÜNCELLEME 26.05.2023 09:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başakşehir, iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin istediği Emre Belözoğlu'nun boşluğunu doldurmak için rotasını Antalya'ya çevirdi. Turuncu-lacivertlilerin Antalyaspor'un başarılı teknik direktörü Nuri Şahin'le el sıkıştığı öğrenildi.

Geçen sezon adı Galatasaray'la da anılan Şahin, Antalyaspor'la yola devam etmişti. Geçen sezon bir dönem çıkış yapan Şahin, bu sezon ise yönetim istikrarsızlığı nedeniyle beklentilerin altında kaldı.

35 MAÇTA 12 GALİBİYET

Bu sezon Antalyaspor'un başında 35 maça çıkan Nuri Şahin'in takımı bu karşılaşmaların yalnızca 12'sinde galibiyet alabildi, 8 karşılaşma berabere biterken 16 maçta sahadan puansız ayrıldılar.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Hangi iyi oyun Antalya küme düşme tehlikesi yaşadı hep bunun yüzünden
    Cevapla
  • urfalı mehmet ant. 11 ay önce Şikayet Et
    çok şükür medya türk hocaları yazıyor destekliyor tşk
    Cevapla
  • hakko 11 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaşa gelsin
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    iyi oyun mu küme düşürecek jdjdjd
    Cevapla