Mustafa Er: Başka şansımız kalmadı

Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Er, 1-1 tamamlanan Başakşehir maçı ile ilgili, "Kalan 3 maçı kazanmaktan başka şansımız kalmadı. 39 puan yaptıktan sonra diğer rakiplerin maçlarına bakacağız." dedi.

Mustafa Er: Başka şansımız kalmadı
Mustafa Er: Başka şansımız kalmadı
GİRİŞ 17.05.2023 20:27 GÜNCELLEME 17.05.2023 20:27

Ümraniyespor, Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda karşılaştığı Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Er basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ligde kalma şanslarının zora girdiğini ifade eden Er, “Son derece üzgünüz. Kazanmamız gereken maçı berabere bitirdik. Maçın basında ayağımızdaki topu basit şekilde rakibe vererek gol yedik. Rakip 10 kişi kadı. Oyunun kontrolü bizde döndü. Özellikle ceza sahasında bitiricilik anlamında problem yaşadık. Birçok topa rakip vurdu. Maalesef isabetsiz şutlarımız vardı. 1 gol bulduk ama 2-3’ü bulmamız gerekiyordu. Uzatmalarda birlikte rakip neredeyse 90 dakika 10 kişi oynadı. Bizim için maalesef kayıp 2 puan var. Tartışmalı kararlar da var. Kalan 3 maçı kazanmaktan başka şansımız kalmadı. 39 puan yaptıktan sonra diğer rakiplerin maçlarına bakacağız. Hala şansımızın olduğunu düşünüyorum ama 39 puanı bulmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.